Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

David's Guest House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 242 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 242 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 8.9
David's Guest House Located at Krizikova 9, , Prague.
David's Guest House
Czech Republic
Prague CZ 186 00 Krizikova 9
90% 242
50.0903144 14.4405198
David's Guest House
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 led 2017
9.1

Appartement très propre, confortable, bien équipé. Bon accueil.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 pro 2016
8.9

Very nice appartment in an interesting area. Go for it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 lis 2016
8.0

Place was pretty basic, but very clean. We had a small kitchenette in the room. Two of the three staff were very helpful, one not so great. Overall a very good value.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 lis 2016
9.1

We had a great stay- the facilities were very clean and maintained daily. Our little breakfast basket was great too! We made use of the kitchen for cooking - it is basic but has most things you need. Good location close to bus terminal. The only thing I would fault is the mattress... not the comfiest!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovinsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2016
10.0

Pretty much perfect, no complaints, everyone was friendly and the room was great. I can highly recommend this hostel. It's close the city center and free parking is available on the streets nearby.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 srp 2016
9.4

Perfect for family, couples and small groups.. excellent location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
10 srp 2016
8.3

Prima appartementen, parkeerplaats is 6/7 min verderop waar je 10 euro per dag voor betaald. De pizzeria naast de appartementen is een prima aanrader.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 srp 2016
10.0

Excellent,

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 srp 2016
9.4

The guest house gave great value for money. As a single traveler, I felt very secure and had good privacy in a spacey room with fairly comfortable beds. Especially I appreciated the clean bathroom and convenient (although small) kitchenette. Friendly welcome at the reception. Good location near the metro and within walking distance from the centre.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 čvc 2016
8.0

Super fint sted! Vi var rigtig godt tilfredse med vores ophold! Vi have fået os en rigtig lille lejlighed med eget badeværelse og køkken! Beliggenhed var også rigtig fin og personalet var super søde :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.