Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

David's Guest House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 238 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 238 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.1
David's Guest House Located at Krizikova 9, , Prague.
David's Guest House
Czech Republic
Prague CZ 186 00 Krizikova 9
90% 238
50.0903144 14.4405198
David's Guest House
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Slovinsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2016
10.0

Pretty much perfect, no complaints, everyone was friendly and the room was great. I can highly recommend this hostel. It's close the city center and free parking is available on the streets nearby.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 srp 2016
9.4

Perfect for family, couples and small groups.. excellent location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
10 srp 2016
8.3

Prima appartementen, parkeerplaats is 6/7 min verderop waar je 10 euro per dag voor betaald. De pizzeria naast de appartementen is een prima aanrader.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 srp 2016
10.0

Excellent,

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 srp 2016
9.4

The guest house gave great value for money. As a single traveler, I felt very secure and had good privacy in a spacey room with fairly comfortable beds. Especially I appreciated the clean bathroom and convenient (although small) kitchenette. Friendly welcome at the reception. Good location near the metro and within walking distance from the centre.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 čvc 2016
8.0

Super fint sted! Vi var rigtig godt tilfredse med vores ophold! Vi have fået os en rigtig lille lejlighed med eget badeværelse og køkken! Beliggenhed var også rigtig fin og personalet var super søde :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
17 čvc 2016
9.7

Wir besuchten das Hostel für eine Nacht und waren sehr zufrieden. Die Lage ist super für eine Städtereisen, die Mitarbeiter waren sehr freundlich und zugewandt. Es steht eine Küche zur freien Benutzung zur Verfügung, was sehr angenehm war und wir unseren Aufenthalt auch hätten verlängern wollen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nepal, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 čvc 2016
9.7

1. Best staffs. 2. Quite good en suites. 3. good value for money (not so expensive) 4. easy accessibility to metro ... 2 minutes 5. clean rooms, clean and tidy bed. My wife loved the pillows.. they were very soft and comfy. 6. eating place and drinking places around in the same street makes it more easy. 7. The pizza place downstairs was surprisingly great. Pizzas were very very delicious and price was very very cheap.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
6 čvc 2016
9.1

Had everything we needed

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 čvc 2016
7.1

Noisy. A lot of traffic in this street. OK for low budget. Good location and clean.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.