Hostelworld.com

David Boat

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 308 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 308 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.0
David Boat Located at Conradstraat 417, 1018 NE, Amsterdam.
David Boat
Netherlands
Amsterdam 1018NE Conradstraat 417, 1018 NE
86% 308
52.3710403 4.9292242
David Boat
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2016
10.0

We loved our stay on David's boat! The location was nice and quiet but easy to get a tram to the centre of town. David was very helpful with directions. The room was basic but just what we needed. Would definitely recommended and love to stay there again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2016
8.9

Simple mais propre avec toutes les commodités, bel emplacement, je recommande

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 kvě 2016
8.0

Séjour agréable. Quartier bien desservi par tram, quartier calme.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 kvě 2016
10.0

My husband and I have stayed in some questionable locations and this was not the case for David Boat. David was super nice and friendly. He even ordered a cab for my husband and I since we needed to be at the central station at 430 am. The boat is nice and clean and the bed is comfortable. The location is quiet and safe as well as an easy 3 stops from central station. This was an amazing experience everyone in Amsterdam should have. Definitely recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 dub 2016
9.4

Boot schnuckelig... David & Bruder sehr nett -toller Aufenthalt... Wetter war mäßig, aber kann schließlich keiner steuern... Kein TV o.ä. - aber benötigt man in Amsterdam ja nicht ;-)... Sehr sauber! :-) - Nicht mitten im Zentrum, aber schnell vor Ort.. Sicher toll bei gutem Wetter.. schnell mit Fahrrad im Zentrum (wir nicht genutzt bei Regen)... Nachts mussten wir trotz 6-Tagesticket das Taxi nutzen, da Nachtbus nicht auffindbar.... wären gern auf Details eingegangen aber Zeichen begrenzt

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • arsturges956135
  • Kanada, Smíšená skupina, 25-30
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
22 dub 2016
7.1

We stayed in the Captain's cabin area and found it too cold every night! Also pretty far away from all the sights. If you're looking for a quiet and charismatic stay then this is your place, but it wasn't for me!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • tyfanynycole2750
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2016
8.6

Had a great stay at David Boat. David is extremely friendly and welcoming! The boat is in an easy to reach location, clean, quite, and charismatic.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2016
9.7

Nous avons passé un très bon séjour à Amsterdam. David est très sympathique. Présent quand il le fallait. La péniche est très bien située : dans un endroit très calme mais aussi très bien desservi par le tramway. Ce qui permet de visiter facilement Amsterdam. Le logement dispose de ce qu'il faut pour passer un bon moment (bonne literie, bonne douche) et c'est très agréable de se réveiller avec la faune locale (grèbe huppé, poules d'eau, héron, canards). Nous recommandons ce logement.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2016
10.0

David est tres gentil endroit tres calme a 5 mn a pied du tram et a 5 mn du centre en tram

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
28 bře 2016
8.9

Staying in a houseboat was a unique experience. Room was cozy and tidy, location not far from the centre in a peaceful area, and David was very friendly and helpful. The only downside was the neigbour's cockerel, who woke up early in the morning, but that problem was easily solved by wearing earplugs at night!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.