Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dar El Yasmine

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 420 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 420 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 úno 2017
10.0

Simplemente perfecto

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
6 úno 2017
8.6

Nice staff, well located and awesome breakfast

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 úno 2017
9.7

Great place, great location, great staff. Thanks Jamal for your arabic lessons! Amazing breakfast included. Thanks for a good stay! Also there is a lovely terrace to relax on :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 led 2017
9.4

I stayed in a private room, which was pleasant and very characterful. Staff were helpful and very friendly, and the location is excellent! I would definitely recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
9 led 2017
10.0

We absolutely recommend this place, the location is really good, it´s in the Medina, but very quiet. The breakfast was the best we had in Morocco (or maybe in life? :D) Staff is kind and really nice. We stayed at the double room, which has a nice and clean private bathroom. We would definitely stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you so much hope to see you again: ☺

  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2016
8.9

Staff were especially friendly - I moved to a separate affiliated hostel close by due to an issue with the water pipe. Hassan, the main host, was always around & super friendly. The owners were also around & very friendly also (as typical of Moroccans I guess)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
25 pro 2016
10.0

If you like warm wonderful hosts in a warm and wonderful riad in Fes.. then you are looking at the right place to stay. My name is David and I am a world traveler that has seen all facets of the guesthouse/hotel/ hostel world and this particular location was by far the most amazing because of the genuine goodness of the people that manage the riad. Particularly Jamal ... be sure to book more than one night

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 pro 2016
8.6

Location couldn't have been better. The staff were friendly and helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 pro 2016
10.0

Quizá el único pero que pondría es que los administradores tratan de venderte sus propios tours, pero es algo que se comprende. Por lo demás, la ubicación y limpieza son perfectas y los chicos muy amables. Lo mejor de nuestra estancia fue Moasim, un amigo de los administradores que conocimos casualmente en nuestro viaje mientras estábamos perdidos y nos ayudó en todo! jeje

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • kiyumiou
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 pro 2016
9.7

Superbe petite auberge au milieu de la Medina, l'emplacement permet un calme la nuit, l'arrêt de bus est a 10 minutes a pied ! Dortoir tres bien et l'acceuil est top :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.