Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1,032 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1,032 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.3
DanyHouse Located at Via Bolognese,8, , Florence.
DanyHouse
Italy
Florence 50139 Via Bolognese,8
90% 1032
43.7867879 11.2625312
DanyHouse
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
19 dub 2016
8.6

Me gusto mucho la atención de Liborio, muy pendiente de que estuviera cómoda en el Hostal , falta la cocina para preparar la comida de resto esta muy bien :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 dub 2016
10.0

Muy cómodo el lugar, la ubicación y la atención! Ni bien llegas, Liborio te brinda un mapa de la ciudad y la información turística necesaria. Lo recomiendo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
17 dub 2016
8.9

Only stayed for one night but would go again. Beds are pretty comfortable and the wifi was great. Bathrooms are a bit small and don't leave anything to the imagination for those staying in the room, but still a nice place. Location isn't the best but a bus stop is close so it isn't too much work to get places.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 dub 2016
8.9

Kitchen was there but not for guests. Strange. Excellent hospitality by the lady on desk. She helped with everything i needed and above all perfect location. Close to the station and close to bus stop makes it approachable for city centre as well.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
25 bře 2016
8.9

The staff at DanyHouse was excellent. The woman from Argentina who works here is so friendly and helpful. She made me feel at home in the hostel. Seriously, one of the best hostel staff! The hostel is about a 20 minute walk from the center, not so bad. The hostel was clean and nice looking.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 bře 2016
8.6

The hostel was very well maintained, can't complain. Liborio's always keen to help with anything you need. Thanks for a great stay! The restaurant tips and places to see are much appreciated.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
16 bře 2016
7.7

I hate giving these reviews... I really do. The staff were so nice and helpful and really felt at home there but the beds were not clean... My bed especially.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 bře 2016
9.1

Un excelente hostal. Lo mejor es la amabilidad de Liborio y su disposición a que tengas una buena estancia. Es un hostal familiar, tranquilo y con pocas personas. Las instalaciones muy bien, lo único que podría mejorar es el desayuno. Volvería y lo recomiendo absolutamente. Felicitaciones Liborio!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 bře 2016
10.0

Fantastic hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 bře 2016
10.0

The Dany House Hostel is wonderful, I met many young guests, l 'is the atmosphere was fabulous, in the evening we talked and drank great wines. Liborio has put us at ease making us feel at home. Cleaning at the top every morning. Super recommended!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.