Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.0
Velmi dobré 940 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 6.9
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 6.3
ZAREZERVOVAT
7.0
Velmi dobré 940 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 6.9
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 6.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
18 dub 2017
9.1

Guillermo who runs the olace is a great guy! I wish there were lockers for bags though

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 dub 2017
6.3

Pasé una noche allí... Si no encuentras otro lugar, al menos ahí tienes una cama, baño y cocina.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2017
7.7

The hostel is in the same building of Hotel nazionale. Its was a little bite difficult to find it but the room its ok. Its not a typical hostel is just one floor with three rooms but for a short stay is quite ok. No lockers but our flatmates were very nice so no problems. I dont recommend this hostel if you go to have fun and enjoy the hostel spirit because the common area is just the kitchen. I dont recommend to take a shower because the bath is in the middle of the WC a little bit weird.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • lea1998
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
9 dub 2017
6.0

For one night it is okay, perfectly located (close to the station and the city centre) and for the price I can't complain, but I wouldn't stay longer. There's no common area, the staff didn't really care, and the shower was freezing! For one night it is okay but for longer stays I would rather spend a little more.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 dub 2017
6.0

Solo para dormir esta bien, lo malo es que esta entre una calle de ambiente nocturno, por lo que hay ruido hasta tarde. En lo personal me tocó duharme con agua fría y no estaba el encargado para solucionar el problema, la limpieza del baño deja que desear.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 bře 2017
10.0

Was nice stay🍎 nice staff and perfet locataion

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 bře 2017
9.7

Esta muy bien ubicado ; las informaciones del personal muy buena para ver la ciudad lo mas rapido posible.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 bře 2017
8.9

Buona locazione il personale e amabile

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 bře 2017
10.0

Un ostello centralissimo, uno staff davvero amichevole che viene incontro a tutte le tue necessità. Bagni in comune ma mai pieni. Cucina attrezzata e pulita. Letti confortevoli. Wi-Fi eccellente. Provare per credere!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Grazie mille valerio

  • martina-rolleri
  • Argentina, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 úno 2017
7.1

Lo mejor: localización, buenísima. Seguridad, normal Personal, lo vimos una vez y nos dio consejos útiles. Altosfera: No sirve para conocer gente Limpieza: Normal Servicios: wifi solo en la cocina Cocina: no hay hornallas ni horno Es muy barato, por lo que tiene cosas básicas, si buscan solo para dormir, va bien. Nos costó mucho encontrarlo, caminamos 1 hora y nadie sabía dónde estaba. Buscar bien

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.