Hostelworld.com

CroParadise Green Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1675 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1675 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 úno 2017
7.4

Accueil professionnel et chaleureux. Assez bruyant à cause de l'exiguïté de l'appartement où sont les chambres. Porte d'entrée dure à ouvrir. Lit confortable. Salle de bains moyennement propre. Cuisine petite, avec peu de matériel, pas très bien tenue (nourriture qui traîne, étagères grasses, pas d'étiquetage). Bouilloire, thé, café disponibles. Excellent emplacement : gare routière 10 min, palais de Dioclétien 2 min, commerces de base (supermarché, snacks, boulangeries) et marché à 2 pas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
30 led 2017
10.0

Super-friendly staff, I felt like I was always asking a another question or favor but they were happy to help! They even have computers for use. Great place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
1 led 2017
10.0

One of the best hostels I have stayed at. The staff was extremely friendly, and the facilities were up to the mark. Loved the place. Thanks for making the trip even more wonderful!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 pro 2016
6.6

일단 청결한건 모르겠어요 거리는 좋아요 하루정도야 뭐

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 pro 2016
8.6

great location

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
24 pro 2016
9.4

We had a really nice stay here. The receptionist was nice, the beds we're comfortable and the place was pretty clean. The location is great too, within 5 minutes walking you're in the center of Split.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 pro 2016
10.0

Really nice staff! everything is super clean and neat and it's just 5 minutes away from downtown. 100% recommendable, you ain't gonna find anything like this for such a low price! no wonder that it's been chosen as one of the best hostels in Split. next time in town I'll definitely stay there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • danielecandrade7613
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
26 lis 2016
9.4

Excelente!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
25 lis 2016
9.4

Best location you can expect. Staff is very accommodating as they shifted our booking as we booked the hostel for wrong date by mistake. Common room didnt have nice atmosphere maybe because it was not peak season. Definitely recommend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
13 lis 2016
9.1

Excellent location! The rooms were a bit cool but it was the low season. I would stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.