Hostelworld.com

Crafoord Place

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 824 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 824 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
16 úno 2017
8.9

Nice people, nice staff. I also happened to get a nice view of the city from the room. Not that importnat but a nice bonus anyway. This is one of the hostels I would consider a revisit in Sthlm.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
9 úno 2017
9.4

This hostel is fine, it had everything and was in a perfect location for me. The only disadvantage was lack of lockers for everyone - you just had to get one in the corridor if it happened to be empty.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank You for sharing:) Ingrid and staff

  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 led 2017
10.0

No complaints about the Crafoord Place! One of the best hostels I've been to in a while - the staff is friendly, knowledgeable and fun. If you're visiting Stockholm I highly recommend staying here!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank You very much !!! Ingrid and staff

  • Anonymní
  • Švédsko, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 pro 2016
8.9

Hemtrevligt vandrarhem med trevlig personal.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 lis 2016
8.6

Nice cozy place that has a homey feel. At the time I stayed, most occupants were generally older and not that communcative. Otherwise, a good value. Would stay again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
26 lis 2016
10.0

Best Hostel ever!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 lis 2016
9.4

Hej! We felt like home. Tak for everything, :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
3 lis 2016
9.1

Cool place! They still do the whole "pay for sheets" that is so common, but otherwise, the price is fair, and the location is really good--not totally in the center of Stockholm, but close enough to walk on down. The beds are super comfortable, and the view from some of the bedrooms and kitchen is simply incredible. The only drawback is that they only had two toilets. But they did have extra sinks and several showers, all individually separated. I highly recommend this place!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank You very much! We do have five toilets, sorry you didn't look around? Ingrid

  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 říj 2016
7.4

Normal, mas um preço razoavelmente caro pro lugar. so isso

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 říj 2016
9.1

Auberge Génial, tres propre et tres sympa. - Wifi rapide et facile, - cuisine super equipé et tres fun - Pas chers pas rapport au coups de la vie en Suéde. very good hostel. I recommend

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Merci beaucoup !!! Ingrid avec le personnel

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.