Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Crafoord Place

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 893 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 893 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 čvc 2017
7.4

Overall nice place, would stay there again.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • stsbinse5824
  • Dánsko, Muž, 41+
  • Světoběžník
  • 38 Recenze
27 čvc 2017
9.7

I enjoyed my stay. The staff was very friendly, and I met many open-minded humans. I can recommend this hostel and can imagine coming back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Tusen takk!!! Ingrid med personal

  • Anonymní
  • Guatemala, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 čvc 2017
9.7

Excelente ambiente, cocina y sala compartida, baños limpios, buen wifi, buena informacion para el turista Lo malo: Lejos de la parada de bus o metro, hay que caminar bastante.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Muchas Gracias!!! Ingrid e personel

  • learam110008289
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 čvc 2017
9.4

Super auberge, chambre spacieuse , prise à disposition et la cuisine est un BOn point ( beaucoup de chose gratuite ) , la chill room est agréable. Le personnel très sympathique et à l'écoute ! Je recommande cette auberge à 100 % J'y ai fait de super rencontre

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Merci beaucoup for sharing!!! Ingrid and staff

  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
20 čvc 2017
9.1

Hostel très bien placé en centre ville. Le bar est super avec des prix abordable ! Petit déjeuné vrailent complet et repas types pizza et pâtes disponibles. Par contre le bar ferme a 5h du mat et pour dormir ce n'est pas évident car la musique est vraiment très forte (voir trop forte pour des discussions ...) et le matin a 8h les gars jettes le verre et il y avait des travaux .... les nuits étaient courtes. .. Mais ça reste quand même un super hostel. Je recommande

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Où avez-vous pensé? Nous avons pas de bar ... et certainement pas partie à la PM. 05 !!!

  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 čvc 2017
8.3

Everything was great, only the lock system with pin codes didn't seem that safe. Also the bathroom and shower wasn't very clean. But other than that we had a perfect stay, the personal was super nice and also recommended great places to go to. It was just a little weird that there were many old people and families.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank You! Ingrid and staff

  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
17 čvc 2017
7.1

I lost my belongings from here.. :( 이곳에서 2박을 머물렀는데 맨처음 숙소오자마자 방 내의 테이블위에 올려두고 사용한 제 소지품 봉지가 두번째 날 숙소 돌아오니 사라져 있더라고요;; 그 안에 클렌징워터, 헤어에센스, 면봉, 화장솜, 브러쉬 등등이 있었는데 말이에요. 제가 소지품을 마지막으로 확인하고 나가기 직전까지만 해도 제 방(혼성 5인실)에 여자는 없었는데 도대체 누가 이걸 훔쳐가나 했는데, 왠지 여자스태프들이 괜히 의심이 가네요.. 훔친건지 그냥 버린건지.. 청소하다가 버린거라해도 어떻게 확인도 않고 그냥 버릴 수가 있죠?!! 무엇보다 문제인건 이 문제에 대해서 스탭한테 물어보려 해도 리셉션자체가 오후 6시부터인가는 닫아버리니 완전 답답하더라고요! 스태프들이 이곳에서 함께 자는 것 같긴 한데 다들 이날 저녁따라 안보여서 결국 물어보질 못했네요 ㅠㅠ

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 čvc 2017
9.7

Great place. Nice and clean. 10-15min walk from central station. Staff is great.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank You so much for noticing my staffs hard work:) Ingrid

  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 čvc 2017
9.4

Great place, fun atmosphere! I would definitely go back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank You for sharing! Ingrid and staff

  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 čvc 2017
9.7

Awesome stay in Stockholm, the hostel simply added to the brilliance of the trip. Staff are very helpful and the atmosphere was amazing, met multiple amazing people! Thanks.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank You so much for sharing!!! Ingrid and staff

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.