Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Costa Rica Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 826 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 826 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • csnip
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 srp 2017
6.9

Hier geweest voor een overnachting na mijn vlucht. Je kan zien dat het al redelijk verouderd is en niet heel modern is. en zag er af en toe wat smerig uit. Voorde rest prima qua sfeer en personeel.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

De architectuur is oud omdat het werd gemaakt in de jaren '50, maar onze prioriteit is netheid, hebben we ook de meest moderne bedden in Midden-Amerika.

  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
9 srp 2017
7.4

Bon hôstel mais klaxons du train intempestifs!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • cristian1987
  • Honduras, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2017
10.0

Muy buena experiencia... gran atención

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Muchas gracias por su comentario. ¡Nos alegra que la haya pasado muy bien!

  • Anonymní
  • Austria, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 čvc 2017
3.4

Die Mitarbeiter waren sehr unfreundlich, beim Buchen einer Tour wurde ich komplett abgezockt und die Atmosphäre ist auch nicht gut

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čvc 2017
8.9

Friendly staff and clean lavatories: the two most important things. The earplugs provided at reception are needed because San Jose council allows trains to hoot late at night and early in the morning.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 čvc 2017
6.3

Je n'ai pas vraiment aimé mon séjour dans cette auberge, le lieu en lui même est beau mais le personnel était très désagréable, à la limite de l'impolitesse (à part une des filles sur les 3-4 personnes qui s'occupe de la réception). La 1ere nuit j'ai été mise dans un dortoir datant de la seconde guerre, sans aucune prise (ds toute la chambre), ni lampe personnelle, j'ai ensuite demandé à changer (les dortoirs près de la réception sont beaucoup mieux avec même un rideau pour plus de confort).

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • eaal06
  • Kostarika, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 čvc 2017
10.0

Excelente lugar muy recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Muchas gracias, nos alegra saber que disfrutó su estadía en nuestro hostel.

  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čvc 2017
6.9

Stayed in the 10 bed dorm. When booking it was not obvious that what is billed as deluxe doesn't apply to all the dorm rooms, was disappointed to arrive and find no USB, large locker or curtain. We also ended up killing approx 7 baby cockroaches in our dorm right by our bunks. Dorm was very loud with road noise which hostel can't help. Food and drink at hostel was very good and reasonably priced. Laundry service was cheap and efficient.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

You have stayed in 10 bed dorms, which is our low cost dorm. Low costs dorms don t feat deluxe bunk beds. As a cleaning process, we fumigate our installations every 3 months, we have just done it that´s why some cockroaches might try to escape the poison. ;-)

  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čvc 2017
10.0

Sólo estuve una noche, pero me parecido muy bien, todo estaba limpio y tenía buen ambiente. La TV del lobby tenía HBO y la cocina estaba bien equipada.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
16 čvc 2017
8.0

Nice pool and outdoor area. Food is cheap, drinks are a bit expensive. Shuttle service is good, but was quite late - which is a bit touch and go if you have a flight. The wifi wasn't that good. Would stay again tho.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for your review, we will work on the shuttle service time. Also we are working to have a better internet service and wi-fi. Greetings!

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.