Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cordoba Bed and Be

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 1,421 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 1,421 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3
Cordoba Bed and Be Located at C/Jose Cruz Conde 22, , Cordoba.
Cordoba Bed and Be
Spain
Cordoba Andalusia 14001 C/Jose Cruz Conde 22
95% 1421
37.8872265 -4.7807178
Cordoba Bed and Be
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 zář 2016
10.0

Super Hostel! Die Mitarbeiter geben richtig viel Auskunft über die Stadt, man fühlt sich richtig gut aufgehoben. Abends wird eine kostenlose Tapas und Bar Tour angeboten. Dadurch lernt man alle anderen ganz schnell kennen und hat einen tollen Abend! Das Hostel ist absolut empfehlenswert!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 zář 2016
10.0

Excelente hostel, personal siempre muy amable, camas cómodas, buena limpieza, muy buen ambiente, ofrecen free tours en la mañana y en la noche ir de tapas, ideal para conocer gente y pasar bien. Super recomendable!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
19 zář 2016
10.0

Perfect location at the main shopping street, very friendly staff that organises gatherings in the evening to do something together (dinner, flamenco evening), clean, rooftop terrace, free sangria. I liked my stay there a lot! It has a very nice atmosphere.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
19 zář 2016
10.0

We were upgraded to Option Be (their new hostel) and had an amazing stay!! A beautiful, modern hostel with a friendly and warm staff made our stay extremely enjoyable. We had sangria provided by the hostel on the rooftop of the Cordoba Bed and Be hostel and had a great time (it looked really nice as well). Would 100% recommend staying at either Option Be or Cordoba Bed & Be during your stay in Cordoba.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • manu_lopez93
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
19 zář 2016
9.1

Excelente. Desayuno bastante bien gratuito una hermosa terraza

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 zář 2016
10.0

We had a great time in Cordoba. Room and Bathrooms were clean. Staff was awesome!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 zář 2016
8.3

Good location and clean hostel. Breakfast is really weak. It is not the best hostel I have stayed but it is okey.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 zář 2016
9.7

Very friendly and welcoming staff. The rooftop is awesone. Lots of space in the 8 bed dorm. Nothing to complain =)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
15 zář 2016
9.4

Such a nice little hostel! Staff were amazing and everything is kept immaculately clean, really nice. Great location too. Love the evening activities. This is not a party hostel but still active and offers great ways to meet people. Love the roof terrace, I was surprised more people wernt always up there. Highly recommend

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 zář 2016
8.9

They guy who does the check in is really friendly and really knows his stuff about what to do in and around Cordoba. Had some great recommendations. Would stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.