Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cordoba Bed and Be

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 1713 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 1713 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čer 2017
10.0

El hostel y las personas que lo atienden son geniales, lo recomiendo, no se van a arrepentir!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čer 2017
10.0

Super friendly staff, very clean and good facilities! Would highly recommend :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 čer 2017
9.7

The staff here were extremely friendly, and made an effort to create group events - such as a free sangria night. The rooms were large with air conditioning, and everything felt very clean. Breakfast and towels are included which was a nice bonus. I wouldn't say it's a party hostel, but it had a very friendly atmosphere and a great location being halfway between the train/bus station and the historic sites.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 čer 2017
10.0

El mejor Hostel y excelente ubicación e instalaciones. Fueron muy amables todo el tiempo con actividades para hacer como Hostel, recomendaciones de lugares y cuidando la mochila unas horitas post check out. Tienen aire acondicionado en todo el Hostel para el calor de Córdoba. Incluso me pusieron el partido el de mi selección para no perdérmelo :).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 čer 2017
8.3

Really nice and clean! The staff were really helpful and chill and the free breakfast was the best we had in the trip. Definitely recommend this place

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Scotter
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 čer 2017
9.1

Nice Clean hostel with a few perks such as free breakfast, rooftop terrace and air conditioned in most rooms; not a very social/party atmosphere if thats what you are looking for. Staff were very helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
14 čer 2017
8.3

Lovely host. I would definitely recommend this place

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čer 2017
10.0

We really enjoyed our stay here - Jose and Be were super welcoming and helpful for suggesting the best things to see, do and eat in town - we wish we could have stayed longer!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 čer 2017
10.0

The pub crawl was really good. It was done by the owner of the hostel. Also the balcony was so beautiful, love hanging out at the balcony.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
11 čer 2017
10.0

Awesome hostel! Staff are friendly and location is perfect.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.