Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Cordial House Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 937 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 6.6
  • Zařízení 6.9
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 937 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 6.6
  • Zařízení 6.9
Cordial House Hostel Located at Divanyolu Caddesi Peykane Sokak No:19, , Istanbul.
Cordial House Hostel
Turkey
Istanbul Peykhane St.19 Divanyolu Caddesi Peykane Sokak No:19
75% 937
41.0076253 28.9717841
Cordial House Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Georgia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 zář 2015
8.9

staff is very helpful and nice ! and best location ! tramstop is in 2 min.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 zář 2015
8.3

很好的,位置好,性价比高。

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
15 zář 2015
6.3

Great location. The bathrooms are a little run down, but clean.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
4 zář 2015
7.4

Would have been great to have ACin the rooms and also have wifi work in the rooms. Apart from that it was a good hostel, nothing special but good value for money

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 srp 2015
8.9

Lo recomiendo. Todo muy limpio y el hostel esta muy bien ubicado.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 srp 2015
8.9

A haven in the bustling city. Very supportive staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 srp 2015
6.3

The hostel staff were snappy and not very nice to me until they screwed up my laundry and felt bad then tried to fix it. Long story short, they cost me the chance to experience Istanbul's music/bar scene on my only evening there, AND I didn't have clean/dry clothes to attend a music festival with (in Belgium) the next day.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
15 srp 2015
8.3

Clean, friendly and very helpful. Big room with ensuite bathroom. Five minute walk from the Blue Mosque and other main sights.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 srp 2015
7.1

No encontraron mi reserva i me pusieron a unahabitacion aparada del resto donde no funcionava elventilador. Desayuno pobre.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
3 srp 2015
6.9

laundry was very expensıve!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.