Hostelworld.com

Coral Beach Lodge

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 160 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.7
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 160 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.7
Coral Beach Lodge Located at 7 Craven Close, , Port Douglas.
Coral Beach Lodge
Australia
Port Douglas Queensland QLD 4877 7 Craven Close
94% 160
-16.4925301 145.4628252
Coral Beach Lodge
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 dub 2016
9.7

Great place. Friendly staff, helped me get setup with all the tours I wanted to be on. It's located a short walk away from the heart of the town, has a well-stocked kitchen, good Wi-Fi, and a pool that's open 24/7.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 bře 2016
9.7

Coral Beach Lodge was our favourite hostel/hotel which we stayed in in Australia - it was perfectly located, the facilities were incredible (much more like a hotel than a hostel) and there was great off-road parking (we were able to park right outside our room door). The staff were so helpful - including coming out immediately after hours when we accidentally locked ourselves out of our room! So friendly. We would fully recommend staying here!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2016
10.0

So nice - I never wanted to leave. Port Douglas is such a special place and the Coral Reef Lodge made the trip that much better!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 bře 2016
10.0

Excellent hostel. Stayed in a deluxe twin and it was massive (one double and one single bed) with lots of storage and an ensuite. Great value at only $69. Staff were super friendly too.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 bře 2016
10.0

Un hostel con i servizi, il conforto e la pulizia di un grand hotel! La camera doppia con bagno è lussuosa, arredata perfettamente, con veranda e tavolino esterno. Consiglio assolutamente questa struttura che ha un rapporto qualità prezzo eccezionale!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 úno 2016
10.0

Awsome stay. Really nice amd friendly Staff!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 led 2016
9.1

One of the best overnight stays on my more than a month tour around Australia. Highly recommended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
12 led 2016
10.0

Best hostel! Amazing helpful staff, great pool, comfy dorms with decent lockers and ac. Great location. Overall awesome stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 pro 2015
10.0

Ostello veramente molto carino, il personale molto accogliente e molto disponibile! La stanza era davvero molto carina!! Consigliatissimo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
21 pro 2015
9.1

Stayed over the Christmas period - couldn't have been better. Great staff in a well equipped hostel. Would stay again in a heartbeat and really recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.