Hostelworld.com

Cool & Bed

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 1,747 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 1,747 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.6
Cool & Bed Located at 32 quai Arloing, , Lyon.
Cool & Bed
France
Lyon 69009 32 quai Arloing
85% 1747
45.7709155 4.8118299
Cool & Bed
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 kvě 2016
8.6

메트로 내려서 조금 걸어야하지만 이만한 가격은 리옹에 없는거같아요! 16베드 썻는데 방도 넓고 개인 라이트,선반,사물함있습니다 아침에 빵이랑 시리얼,요플레 나오구요 깨끗해요 ㅎㅎ

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 kvě 2016
9.4

The people who work there are really nice. The room and the beds were really clean. Maybe the only thing to improve is the fact that you can't regulate the temperature of the water in the shower.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 kvě 2016
8.0

Friendly staff. Places are clean and tidy. It is not close to the city center but it takes around 7 minutes to it by bicycle. Yet, the laundry was awful, that my clothes being washed are full of dust.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
24 kvě 2016
9.4

J'ai adoré mon séjour dans cet hostel, l'ambiant est dynamique et très sympa, et l'equipe très accueillant.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
22 kvě 2016
8.3

Very pleasant staff. Bit out of the main city centre but quite close to the old town of Lyon. Bring your own padlock for the lockers.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 kvě 2016
7.1

Great hostel. The only thing that I didn't like it is that the bedroom's door don't lock, they are always open...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
20 kvě 2016
3.7

This is the worst hostel among the places I ever booked in HOSTELWORLD.COM. There are many problems: 1. The location is bad. It is far from the center of Lyon, and even far from the nearest metro station. 2. It is not safe. There is no key for all the guests, and all the room cannot be locked. 3. The wifi is not stable. In the room the signal is very weak. 4. The management is very bad. When I want to check out, they even do not know which room I lived in. If there is more space, I can say more

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
20 kvě 2016
10.0

Very clean and nice! I would definitely stay in this hostel again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 kvě 2016
8.0

No key to enter door, but there is a personal locker for each person. The lock requires a 5euro deposit

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 kvě 2016
9.7

Propre et personnel acceuillant, je recommande :) Les espaces communs sont bien faits! Un peu loin du Vieux-Lyon, mais ça se fait bien (20 min à pied).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.