Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cool & Bed

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 1944 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 1944 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • luhkaran
  • Brazílie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 dub 2017
7.1

I had a bad experience there. Arriving to the hostel, the place is super weird, the hostel is on the second floor, but the entrance is hidden in a empty place super creepy and no lights. For a moment I thought the hostel was fake. Inside is organised but the atmosphere isn't good. To quiet. Anyway, maybe that was me. But is easy to find and close to the old town

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2017
8.6

Séjour agréable ! Accueil génial, très chaleureux, emplacement plutôt bien situé, bon rapport qualité/prix et petit déjeuner inclus. Personnel sympa et j'ai beaucoup aimé l'atmosphère et la déco de l'auberge. Je recommande ! :D

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 dub 2017
7.1

It's a nice place and beds are comfortable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
6 dub 2017
9.7

Loved this hostel! Super clean and well facilitated, with a great atmosphere. The common room and kitchen area was spacious and nice. Short walk along the riverside (beautiful!) from the old town area and close to supermarket and metro. Fantastic staff and lovely breakfast too!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 bře 2017
9.7

Amazing beds ! Everything really clean, the beds are comfortable. I appreciate a lot that there were lockers and fruit on the breakfast !!! The personnel was amazing (they even gave us one free shot per night) and the common space well equiped with board games and tablefootball :).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 bře 2017
9.1

Personnel très sympathique. Emplacement très bon, à un quart d'heure à pied du Vieux Lyon, 5 minutes en bis ou en métro Ⓜ. Ambiance très chaleureuse et conviviale. Je recommande pleinement :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • augermelany17553
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 bře 2017
7.4

Très sympa, petit déjeuner au top! Les chambres sont propres. Seul bémol, l'auberge est assez éloigné du centre (> 20 min vieux Lyon à pied)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
23 bře 2017
9.7

It's a really nice hostel with a nice atmosphere, nice staff, good breakfast, clean, nice showers and a well equipped kitchen. Everything was fine.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 bře 2017
10.0

Excellent hostel de tous points de vue, je recommande

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2017
7.1

Me hospedé una sola nohe en Cool and Bed y fue muy difícil dormir. Constantemente había gente en el pasillo hablando y gritando y música. No me gustó que las habitaciones no tuvieran ni llave ni cerradura ni ningún tipo de cerrojo. El desayuno estaba bien y el hostel en sí es muy lindo, el ambiente también. Las duchas son las mejores de todos los hostels a los que he ido pero los baños no son muy limpios. El personal es buena onda.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.