Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 522 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 522 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
24 kvě 2017
9.7

I love this hostel! It's located right outside of Connemara National Park, next to Diamond Hill Park, great for hiking. My friend and I got to the hostel late (After 10pm), and our key was left out for us, and we paid in the morning. The breakfast is fantastic, and everyone there was helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 kvě 2017
9.7

Thank you so much especially Matt and Janet who have been so incredibly lovely and informative and welcoming! Would love to come back and visit - stayed for 3 days 2 nights but definitely not enough.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
18 kvě 2017
8.3

Le personnel est juste adorable, le petit déjeuner nickel et l'auberge très bien placée. Néanmoins un petit coup de neuf serait le bienvenu :) un peu cher mais je recommande

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 kvě 2017
8.9

Great place to stay. Everyone was super friendly plus an amazing breakfast

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 kvě 2017
9.4

We had a lovely stay! Staff was super helpful & kind. Great location. Wish we could have stayed longer!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
14 kvě 2017
10.0

Amazing. Very clean, perfect location, amazing staff.... the best hostel I've ever stayed in.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • AgusBS90
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 kvě 2017
9.7

It is an excellent place to stay from every point of view. I totally recommend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
11 kvě 2017
10.0

Our staying in was incredible, the lady was so nice and let us do our laundry for free. The room was really ridy as well as the kitchen and the living room. Would definetly recomand to friends.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • tfaller4443
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 kvě 2017
8.9

Located just a short walk from the national park, pubs, bus stop, grocery market, and kylemore abbey, the location of the hostel couldn't be better. Clean rooms and bathrooms, an expansive and well-equipped kitchen, and a nice breakfast. The hot water wasn't working one of the days I stayed, otherwise everything was great.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 kvě 2017
10.0

Personnel très sympathique Grand parking Nous avons passé un agréable séjour magnifique région

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.