Hostelworld.com

Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 389 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 389 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.2
Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge Located at Letterfrack, Co. Galway, Connemara.
Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge
Ireland
Connemara Letterfrack, Co. Galway
95% 389
53.5538981 -9.9489354
Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 kvě 2016
10.0

adresse que je retiens et que je recommande

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 dub 2016
9.7

Fantastic! Especially the food is unbelievable! Definitely recommend

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
28 dub 2016
9.7

L'ostello è molto bello, con camere spaziose e bagni puliti. Il personale è davvero molto cordiale e consiglio vivamente la loro selezione di marmellate fatte in casa a colazione ;) se dovessi tornare in zona, sceglierei questo ostello di nuovo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2016
9.1

Nous avons passé deux nuits dans une chambre de 4 personnes en famille, c'était calme et très sympathique. Bon petit déjeuner et très bon conseils de balade. Le coin est magnifique.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2016
10.0

Cet établissement est superbe. J'ai passé un excellent séjour. Il se situe au coeur du Connemara et à quelques mètres du Diaomond Hill à gravir pour une vue panoramique extra. L'établissement et les services sont de très bonnes qualité et l'accueil est très sympa. Si vous souhaitz découvrir le connemara, arrêtez vous ici!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
17 dub 2016
10.0

I absolutely loved my stay here. The location is excellent, the staff is delightful and the facilities great. Hope I can go back someday!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 dub 2016
9.7

Très propre et spacieux, Bonne emplacement, personnel très agréable, wifi impeccable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
12 dub 2016
8.6

Very friendly and helpful staff. The kitchen and common room were very nice. Best breakfast we had so far. Unfortunately the dorm was freezing cold and there were no lockers. You couldn't lock the bathroom door - not acceptable in a dorm

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2016
10.0

What a great place ! very friendly staff, here to help us. the room was clean and the beds very comfortable. I recommend this place :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
9 dub 2016
8.3

Très bien située par rapport au parc du connemara, personnel accueillant, petit dej très bien. Ce n'est pas une AJ à proprement parler plutot un petit hotel mais du coup le confort y est top et les autres clients plus posés et très agréables!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.