Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 493 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 493 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 bře 2017
9.1

A warm and cosy place to chill after a beautiful hike in the connemara ! For the fans of breakfast, you'll find a good variety of choices.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 bře 2017
10.0

An amazing place to stay, very close to walks in the national park. The staff is great and nice, and the rooms are clean and spacious. We have also access to a kitchen with everything you need and it's close to a convenenient store that opens late if we need to get food to cook.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 bře 2017
9.7

great location, friendly and helpful staff, nice interior, spacious and clean rooms, perfect location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 úno 2017
10.0

Really great! I recommand it!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 úno 2017
10.0

We spend a wonderful time in this hotel. I recommande it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
10.0

Very nice place :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
8 úno 2017
10.0

Superbe séjour dans cette auberge ! Le personnel est très accueillant, de très bon conseil sur les activités a faire à Letterfrack (rando, etc). Une auberge ou on se sent "comme a la maison". Cest très convivial ! Je la recommande !! Merci pour ce sejour !!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 led 2017
10.0

This was the most comfortable hostel I've ever stayed in. The staff was extremely friendly and helpful. Breakfast was included in the morning and there is a restaurant for later meals attached to the hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 led 2017
8.9

A really nice Hostel, with great facilities, close to the Connemara National Park. It was clean, had a good breakfast and friendly staff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 led 2017
9.7

This is a real cozy hostel. With the nice oven in the living room we almost felt at home. The staff was really helpful and friendly and everything was clean. We got a room for two woth a private bathroom and shower which was awesome. The hostel is a bit in the nowhere and as we had no car it was a bit difficult to get somewhere. The national park however is just a 5 minutes walk away so for hiking it is the perfect place to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.