Hostelworld.com

Columba Hostel

Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 22 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 7.4
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 6.3
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 22 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 7.4
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 6.3
  • Zařízení 7.0
Columba Hostel Located at Valparaiso 618, , Vina del Mar.
Columba Hostel
Chile
Vina del Mar Vina del Mar Valparaiso 618
75% 22
-33.0248567 -71.5538263
Columba Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 bře 2016
4.3

Un baño sucio, huéspedes que montan fiestas hasta muy entrada la madrugada sin que nadie del hostel diga nada. La cama incómoda. El desayuno salva un poco pero tampoco es de lo mejor. En mi opinion: no recomendaria este hostel nunca

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kostarika, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 bře 2016
8.9

Nice people and very helpful staff , room was clean and comfortable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 úno 2016
3.7

I didn't feel safe when I was staying there. I know this is not expected, but none of the staff spoke english when I checked in. Furthermore, the atmosphere was terrible, and the customers this place attracts where terrible. Woken up by music played by the staff and also by alot of people in my room. Breakfast was average

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Thierry96
  • Německo, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
20 úno 2016
6.3

Rooms are to small and only one bath for the whole hostel (maybe 70 beds) but a very friendly stuff good nightlife and great atmosphere

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
19 led 2016
9.1

Gostei muito de ficar no Columba. Os funcionarios sao amigáveis, a localização é otima. Só a limpeza dos banheiros e da cozinha que deixam a desejar.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 led 2016
7.4

Good in general, but way too noisy.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 led 2016
9.7

Es un hostel ubicado en el centro de Viña ideal para ir con amigos de fiesta. Los chicos encargados del hostel nos trataron de primera y se generaba el mejor ambiente para hacer previas y afters. A pesar de armarse juntadas el hostel siempre estuvo limpio y ordenado. Muy recomendable para ir de fiesta.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 led 2016
8.6

Awesome place located right in the main street of the city, the hosts were very helpfull, good enviroment. I wish I could stay more!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2016
8.0

Muy buena onda, excelente ubicación. Baños no tan limpios e incómodos. Lo recomiendo y volveria pero mejor si solucionan esto.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2015
7.4

Pessoal muito receptivo, ótima localização e limpo. Café da manhã muito simples, falta uma proteína; um pouco de barulho até altas horas da noite;

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.