Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Columba Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.2
Velmi dobré 51 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.6
  • Zabezpečení 7.1
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 5.9
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
7.2
Velmi dobré 51 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.6
  • Zabezpečení 7.1
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 5.9
  • Zařízení 7.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Uruguay, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 úno 2017
8.9

Mejor ubicación imposible, en pleno centro de viña !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
15 úno 2017
8.3

Bit of a party hostel. Not so easy to get some sleep. Not bad overall

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
7 úno 2017
8.0

Centralissimo a pochi passi da tutto. Acqua della doccia sempre fredda. Sicuramente da consigliare

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 úno 2017
6.9

Boa localização, mas o número de funcionários não é suficiente para o tamanho do Hostel. Os hóspedes eram muito relaxados e o lugar não era muito limpo (principalmente as duchas compartilhadas, onde havia uma ralo para três chuveiros...).

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Venezuela, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 úno 2017
5.4

El punto más crítico es la limpieza, el baño de damas estaba hecho un verdadero asco, yo no soy obsesiva con la limpieza pero desde el sábado en la tarde que ingresé hasta el domingo en la mañana que hice el check out no lo limpiaron ni una sola vez. El desayuno es bastante simple (tostadas, cereal y café o té), piso, camas y puertas de madera así que inevitablemente se escuchan muchos ruidos. Hostel con buena ubicación y los chicos del staff son bastante colaboradores pero igual no volveré.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 led 2017
4.9

Estuvimos 2 noches en el hostel y ninguna pudimos dormir bien. Los pisos son ruidosos (los pasos se escuchan muy fuerte), no hay control de ruidos molestos, música, ni de la gente que entra al lugar. Los baños estaban sucios, sin papel y la ducha a veces no tenía agua caliente. Pocas cosas positivas rescatamos del lugar, entre ellas su ubicación. Pero tienen mucho que mejorar si quieren ofrecer un buen servicio.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 led 2017
2.0

Absolute worst hostel i have ever stayed in. Aftrr checkin at 5 pm, i repeatedly had to ask staff to change my dirty bed sheets. They were too incompetent to do it but aftet 2 hours i had no choice but to leave. The staff refused to give me money back. The hostel is smelly and is located in the main street with loud music and noises. Easily the worst hostel in south america and please people DO NOT STAT THERE. The staff and terrible and ignorant to cusomters requests. 👎👎👎👎👎👎

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 led 2017
3.4

Terrible breakfast. Disgusting bathrooms. Tried to pay the stay by card and the guys sighed and said that is probibly would not work. Taking out cash costs me 8000 chp and i asked that they would stand for that cost since my card works perfectly everywhere else. The staff member agreed after some arguing and i went and took out the money. At that point he took back what he said & told me that it was not their problem.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Chrischrischris
  • Švýcarsko, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
28 led 2017
7.7

Cool location and pretty good facilities. Toilette are very dirty. Breakfast area and living room messy. No one cares to clean up a bit.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 led 2017
6.9

Perhaps I'm not very partial because my first night there was awful but it wasn't because of the hostel, it was because of the people in my dorm. And I felt outta place but maybe this is my fault. Hot showers, nice staff... But be aware it's a party hostel, if you're not up for it don't go there.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.