Hostelworld.com

Colonial House Quito

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 349 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 349 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.3
Colonial House Quito Located at Olmedo E 432, Vicente Len, Quito.
Colonial House Quito
Ecuador
Quito Olmedo E 432, Vicente Le�n
89% 349
-0.2217001 -78.5052967
Colonial House Quito
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • jvyana
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 dub 2016
9.4

Destaco primeiro a boa localização: próximo ao centro histórico, à Basílica do Voto Nacional e à parada de ônibus (trolebus e metrobus) Marín Central (parada importantíssima para ir para Mitad del Mundo e Latacunga, se estiver nos seus planos). Achei bem organizado, bem limpo, atendentes muito simpáticos e prestativos (desde o irlandês que me atendeu no check-in e me levou ao meu quarto, ao belga que me forneceu boas informações sobre turismo e transporte na cidade e ao americano gente fina que

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • mathieublum6782
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 dub 2016
8.9

Great stay at colonial house! Staff was very helpful and the place was great :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
28 bře 2016
9.4

Really nice quiet hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
27 bře 2016
10.0

One of my favourite hostels! Location is great - 5 min walk to La Marin station for Trolebus and Ecovia buses across the city and onwards to Mindo, Banos, airport etc. Staff/volunters are so friendly and welcoming! Lots of helpful information and maps available for free (also free walking tour) and they help you out with reasonably priced tours. Facilities = everything you need: garden, bar/games room downstairs, chill living area upstairs, 3 well stocked kitchens. Very clean. Highly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 bře 2016
10.0

Really enjoyed the area and the staff were very helpful with all of our questions. No doubt I would come back to Colonial House if I return to Quito.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Georg1994
  • Německo, Muž Skupina, 18-24
  • Světoběžník
  • 30 Recenze
14 bře 2016
8.6

Für wenig Geld ein super Doppelzimmer mit zwei großen Betten und privatem Bad bekommen. Mitarbeiter waren immer freundlich und bemüht zu helfen. Einziger minus sind die gästeküchen die nichtmal 3 Teller haben und auch nur eine Pfanne und einen Topf wo hingegen die mitarbeiterküche vor Ausstattung überläuft

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2016
9.1

Very nice staff and volunteers, and very helpful. Nice atmosphere.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
8 bře 2016
9.7

We enjoyed our stay with colonial house. Only problem the first day was the kitchen had very little pots and dishes. Yet, we asked the staff and they have other kitchens and items we could use, just needed to ask. Great location! Felt safe. We're runners, and the park is close, just up the stairs for a great place to run. We will stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 úno 2016
9.4

Nous avons beaucoup aimé cet hostel, nous y sommes restées presque qu'une semaine et on s'y sentait comme chez nous. Les lits sont vraiment très confortables et le tour guidé de la ville est un plus dont il faut profiter. Il y a pleins d'astuces pour préparer la suite de votre voyage ou les visites que vous pouvez faire. Je le recommande chaudement!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 úno 2016
8.9

Great vibe for a chill spot to hang out and meet new people. The décor is amazing as well. Always opened the door in the middle of the night, really cool spot. Would stay again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.