Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Clink78

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 6342 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 6342 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 srp 2017
9.4

My only complaint was that the bedroom (6 person) was squashed.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2017
8.3

breakfast a real surprise

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2017
9.7

Stayed in a private room with my 16year old daughter, it was great. We felt safe and secure, the room was spotless and the bed was comfy. Breakfast is really great value for money and the staff super helpful. We really enjoyed it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2017
8.9

Very social place with an abundance of facilities. First hostel I've ever stayed in and it really set the bar high! Location is great! It only takes about five minutes to get to Kings Cross and St. Pancras.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
11 srp 2017
6.0

The rooms were tiny and badly ventilated, as were the showers. The staff was mostly indifferent to us being there; the guy that checked me out didn't even look up from his desk as he mumbled "bye". The cleanliness and common spaces were decent but they didn't make up for the impersonal customer service or the amenities. We definitely felt ripped off. For what we paid this hostel was absolutely not worth it.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 srp 2017
8.6

Un ambiente muy bueno! Todo muy bien, a 8 minutos de la estación del tren lo cual es muy útil! Lo único malo esque Los baños son demasiado pequeños así como los cuartos... Pero útil si solo vas un fin de semana :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Gracias Casandra :-) Hope we see you back again when you're in London! Kind regards, Laura, Guest Experience Manager

  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 srp 2017
10.0

10/10 would recommend to a friend

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 srp 2017
9.1

Il posto, situato in una posizione buona ma anche non trafficata, è stato magnifico. L'ostello offriva buonissimi servizi, come il bar, dove ho avuto occasione di incontrare e conoscere persone da tutto il mondo; questo inoltre disponeva di drink a prezzi relativamente bassi rispetto ad altri locali esterni all'ostello. Il posto era pulito e il personale era disponibile, tuttavia bisognava rispettare rigorosamente alcune regole dell'ostello. Consiglio vivamente per fare nuove conoscenze.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2017
9.7

Premiere experience en auberge er c'etait super 👍

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Merci Christelle! Great to hear and we hope to see you back again soon :-) Kind regards, Laura, Guest Experience Manager

  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 srp 2017
8.9

the beds are arrange way too close and is not the cleanest hostel. good location

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.