Hostelworld.com

Clink261

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 1,833 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.4
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 1,833 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.4
Clink261 Located at 261-265 Grays Inn Road, Kings Cross, London.
Clink261
England
London WC1X 8QT 261-265 Grays Inn Road, Kings Cross
79% 1833
51.5289176 -0.1200771
Clink261
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 čer 2016
6.0

I would have enjoyed it had I not woken up at 4am and noticed a fellow bunk member staring at me. I then waited and he kept peeking at me not realizing that I saw him doing this. It was terribly disturbing and so I grabbed my things and left that moment.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čer 2016
4.9

Expensive, room smaller than a shoebox, 1 bathroom per floor, no tours, breakfast is bad, they rent towels, staff is great.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čer 2016
8.9

Excellent location. Very clean, very quiet and very safe. If you don't mind having a small space in the bedroom then you will have no complaints staying here. If you felt like going out for a drink, the hostel bar is just down the road

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi Kathryn, Thanks a lot for leaving us your nice review :-) We hope to see you back again soon! Kind regards, Laura, Guest Experience Manager

  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čer 2016
9.4

Very clean. Friendly staff. Includes breakfast. Good location. All boxes checked for this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks a lot for your nice words Alison :-) Hope you had an awesome time in London! Kind regards, Laura, Guest Experience Manager

  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 čer 2016
8.3

가격대비 조식포함 나쁘지 않아요 위치도 역이랑 가까워서 좋고 밤늦게까지 다녀도 안전해요 침대아래 철그물로되어있는 라커 에 자물쇠달고 쓰시면되요

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 čer 2016
9.4

Quarto para 4 pessoas bem pequeno, cubículo. Café da manhã bem simples (pão, manteiga e cereais). Super limpo e seguro.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čer 2016
9.4

I have a great experience in this hotel, it's the first hostel I used in London and everything was so comfy. The kings Cross station is near and you easily can walk. Outside the hostel there are so many good restaurants in the morning and it's not expensive so if you want to eat a little more than the breakfast they give you, you can do it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • MaryHdez
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
31 kvě 2016
8.6

El hostal alejado del centro de la ciudad, lo demás excelente

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 kvě 2016
8.6

El hostel tiene todo.lo que esperamos cuando reservamos, está ubicado en el centro de todos los lugares a visitar comúnmente en Londres, y cerca de la estación de king cross que te lleva a todas partes. El desayuno es impresionante, y los espacios comunes muy cómodos. El único punto a marcar es que las camas no tienen 1,90m de largo, sino que son más cortas y esto es muy incómodo para las personas altas, el resto muy bueno, buena relacion precio/producto

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 kvě 2016
8.3

Muy buen hostal un poco lejos de destinos turísticos pero si rentas una bici eso no será problema, en cuestión de limpieza deja a desear, vi como la señora que hace el aseo solo medio Limpia con un trapo y ya en todo lo demás bien

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.