Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Clifton Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 74 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 74 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.8
Clifton Guesthouse Located at Ennis Road, Limerick, Limerick.
Clifton Guesthouse
Ireland
Limerick Limerick Ennis Road, Limerick
88% 74
52.6686013 -8.6524629
Clifton Guesthouse
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2016
10.0

Great place, Great Paul, Great dog

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • annekadistel1574
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
2 zář 2016
8.3

Sehr freundliche und hilfsbereite Gastgeber, interessante Lounge mit dem gotischen Kamin. Es läuft ein noch recht junger und nicht ganz stubenreiner Hund in der unteren Etage herum; das könnte manchen abschrecken, aber er war lieb.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 srp 2016
9.4

Our stay at Clifton House made our trip to Ireland perfect. 1. If you are planing a trip to Ireland you should give Limerick a try. This city has a lot to offer! 2. You should stay at Clifton Guesthouse! It is a small, very friendly, charming and comortable family-run hotel, that I have been falling in love with.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
22 srp 2016
9.4

Most warming welcome in this very old but cosy hostel. Great price quality ratio.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 srp 2016
9.4

宿のご主人マイケルがとてもフレンドリー。 犬のプルートも一緒に出迎えてくれて、まずは犬の紹介から始まりました(笑) 近所の犬もお庭に遊びに来ていたり、犬好きにはたまらないと思います。 お部屋は16もあるそうで、私たちのほかにも何組か泊まっていましたが音も気にいならずゆったりと泊まれました。 泊まったお部屋はバスタブもあって浸かれたので良かったけどシャワーはちょっと弱くて、温度調節が難しかったです。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čer 2016
9.4

Limerick wasn't the most exciting town on our trip, but staying with Michael and Mary made it well worth the visit. The house was only a thirty minute walk from the City Centre, but Michael insisted on driving us wherever we wanted to go. The car rides were educational and very enjoyable. He and his wife also cooked us a homemade breakfast that we weren't expecting, and it was gorgeous. Bottomline, this B&N was worth every euro.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
6 kvě 2016
8.0

Michael and Mary are two really nice and friendliy Persons. We had a really lovely room and the 25 minutes walk into the City was no Problem, Michael was so nice to drop us into the City. But its also no Problem to walk that way. We had nice talks and they do everything for you. So thanks for a really nice stay in your house. Michael und Mary sind 2 wunderbare Gastgeber. Die zu jederzeit auf die Wünsche und Bedürfnisse ihrer Gäste eingehen. Ich kann die Unterkunft nur jedem empfehlen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 kvě 2016
9.1

Great stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.