Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

City Hostel Seattle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 3,160 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 3,160 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.4
City Hostel Seattle Located at 2327 2nd ave., Seattle, Seattle.
City Hostel Seattle
USA
Seattle Washington WA 98121 2327 2nd ave., Seattle
89% 3160
47.6146257 -122.3464536
City Hostel Seattle
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 led 2017
10.0

It located in a good place,easy for me to travel around the city.the hostel looked like a young people community.we can see films,make new friends there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 led 2017
10.0

I had a beautiful stay in Seattle, until next time ((:

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
3 led 2017
8.9

Very friendly and helpful staff though a bit pricy for the condition of the rooms and the free "breakfast".

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
1 led 2017
6.9

세면대가 너무 작아서 머리를 박고 세수를 해야했으며 방 개수에 비해 샤워장이 너무 적었다.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • pau_mpop
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
31 pro 2016
10.0

Was great!! They help me, a lot!! Thanks, cool place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
31 pro 2016
9.7

Good hostel. Stayed here for new year's and they threw us a party and met some cool people. Would stay there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
30 pro 2016
10.0

It is a really nice Hostel and I would definitely come back! It's super close to everything and the staff is super nice!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 pro 2016
9.7

The Hostel and the staffs are nice and welcome. The location is perfect! Walking distance to space needle, pike place market and som other attractions of Seattle. I visit Seattle during the Christmas vacation, and the host is very sweet. There was merely no place to visit during 12/24- 12/25. They host a night event by the fireplace with free drinks and snacks. I have a very pleasant stay in this hostel and will definitely recommend friends who are traveling to Seattle.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 pro 2016
6.9

餐厅卫生一般 房间洗手池太小 淋浴间不好

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 pro 2016
9.7

Great location and friendly staff. The hostel is clean and comfortable. And the free breakfast provided is healthy and good. We had a good time and would go back again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.