Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

City Hostel - Central Station

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 3,214 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 3,214 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.9
City Hostel - Central Station Located at Fleminggatan 19, , Stockholm.
City Hostel - Central Station
Sweden
Stockholm 11226 Fleminggatan 19
89% 3214
59.3328063 18.0445289
City Hostel - Central Station
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 srp 2016
8.9

Would definitely come again. It's not right in the city center but close enough to walk and it's probably the cleanest hostel I've been too

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 srp 2016
8.6

Auberge très bien placée, propre et l'ambiance est sympa.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 srp 2016
9.4

Sara the receptionist was really nice and very helpful. Also, the mattress was the best I've ever had in a hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 srp 2016
10.0

Le personnel est juste génial ! Il y a de nombreuses mesures pour assurer L hygiène et la communication est au top, je suis arrivé apres le Check out, le personnel m a envoyé par mail toutes les instructions nécessaires et cela n a posé aucun problème

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for the top rating! Great that you liked it here :)

17 srp 2016
10.0

Great place to stay. Well organized, very clean, good location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for the top rating. Great that you liked it here :)

  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2016
9.1

Very clean, nice hostel in a good location for walking to many areas of Stockholm. Would definitely stay here again. We had a two bed room and it was nice.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2016
8.0

Great hostel! I really liked the cleanliness and the new furniture. The hostel is definitely lacking a bigger common room tough. The one existing holds place for 4 persons or so for the entire hostel...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 srp 2016
8.3

Good location, 15-20 mins walk to main tourist spots and shopping area. Clean and cosy. Good kitchen, clean and with enough equiptments.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for rating us :)

  • Anonymní
  • Filipíny, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 srp 2016
8.6

It was good staying here.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for rating us!

  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
7 srp 2016
10.0

This was one if the best hostels I stayed in during my trip. It was clean, comfortable, conveniently located near the station and good value for money. The staff were also really nice and helpful and there were all the facilities I needed. My only slight negative is that the dorms are quite small but they were clean and had lockers etc. Would stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.