Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cinnamon Sally Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 1622 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.5
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 1622 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Japonsko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
21 bře 2017
10.0

Feel at home hostel. Cool staff with insane travel stories were friendly and had lovely pub crawl with them.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 bře 2017
9.7

Die Atmosphäre ist super angenehm, man sitzt sehr gerne im Gemeinschaftsraum und unterhält sich. Die Mitarbeiter sind alle klasse und unglaublich hilfsbereit. Man bekommt eine Menge Insider Tipps für Riga und super Empfehlungen für Bars und Restaurants! Mein Zimmer war sehr sauber. Die Betten sind unglaublich bequem. Die Duschen und Toilleten waren auch immer sauber, hier und da mal ein Fussel oder ein Haar, aber nichts was man nicht überlebt. Wer dieses Hostel wählt, wird es nicht bereuen! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • angeloalsilva
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
18 bře 2017
9.7

Overall the hostel is good, I really loved the environment, it's relax. They also serve pancakes in the breakfast, tea and coffee. There is a board which you can check it up trips that u can make. I was upgraded my whole stay in this hostel and I liked the room that I was upgraded (6 beds dorm).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 bře 2017
9.4

Das Bad könnte etwas sauberer sein. Sonst alle super freundlich, nett eingerichtet und es gibt jeden Morgen Waffeln. Manchmal wird abends was gemeinsam organisiert.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 bře 2017
10.0

Fab, staff were chilled and the easy atmosphere made my stay at the hostel very relaxing. Staff also well informed about what was going on inside and outside of Riga. Will come back to Riga and not even consider staying anywhere else !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Lucembursko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
4 bře 2017
10.0

Amazing cinnamon and apple waffles in the mornings! It's in a great location, less than 10 mins from the bus station. Super comfortable beds and I absolutely love that they include a towel with the bedding, all hostels need to do this! The lockers are super spacious as well. Would for sure recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
26 úno 2017
10.0

Just like home!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
24 úno 2017
10.0

2nd time at this hostel. Very nice place with delightful atmosphere. Nothing to mention even if you try to be picky.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 úno 2017
9.7

Amazing hostel and great people ! I suggest it !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 úno 2017
8.6

Great hostel, fantastic atmosphere, Highly recommended!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.