Hostelworld.com

Choiseul Hotel

Ceny
mapa
Recenze
6.7
Dobré 691 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.2
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 6.5
  • Atmosféra 5.7
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 5.7
ZAREZERVOVAT
6.7
Dobré 691 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.2
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 6.5
  • Atmosféra 5.7
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 5.7
Choiseul Hotel Located at 13 rue Huguerie, , Bordeaux.
Choiseul Hotel
France
Bordeaux 13 rue Huguerie
67% 691
44.8446990 -0.5788080
Choiseul Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Pauline420
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 dub 2016
7.4

这家酒店的入住时间是有限制的 没有wifi 不供应早餐 其他都还挺好的 位置很好 店主人也挺好的

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
3.1

Reservamos con Hostelworld.com 3 personas (1 cama matrimonio y 1 supletoria), q no quedó bien registrada en nuestra reserva según el dueño. Cobraron 9.90€ gastos d servicio antes de llegar al hotel, nos dieron una habitación para 2 con cama de matrimonio únicamente. Solicitamos la habitación que habíamos reservado (siempre por teléfono €€€), él aseguró que la reserva que habíamos hecho no era correcta y por cambiarnos a la habitación como la q inicialmente reservamos y añadió 15 € más. Muy mal..

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 bře 2016
9.4

I liked the stay it was good and the host was nice! All in all good for an overnight stay

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 bře 2016
6.3

A mon arrivée j'étais devant une porte fermée, grâce à une passante j'ai pu entrer. Je n'ai pas rencontré du personnel. La chambre était par contre assez propre et fournie de tout le nécessaire.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
17 bře 2016
5.4

Das Hotel hat eine gute Lage mitten im Herzen der Stadt, dass sind aber auch so ziemlich alle Vorteile. Die Dusche im Vierten Stock ist eine unbrauchbare Katastrophe und einfach nicht nutzbar. Der Hotelier ist zwar weitestgehend hilfsbereit, war aber zur Ankunft nicht da. Ich hatte das Gefühl, dass das Hotel sowieso nur jeweils 1 Stunde am Morgen und am Abend geöffnet war. Ich ging in die Stadt und kam erst zur angekündigten Zeit zurück, da wollte der Hotelier gerade schließen.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 led 2016
10.0

Sensacional! O dono/gerente Éric é muito atencioso, educado... Aprendi muito com ele sobre a inportancia que o vinho tem para o Franceses!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2015
4.3

We did not see anyone working there during our entire stay the room was quite dusty the reception door was always closed which meant we couldn't use the wifi and even when it was open, the wifi didn't work

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • roseclaire6972
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
3 lis 2015
7.4

Although I had booked in advance no one was there so I had to phone. The wifi didn't work even in the commun room. The commun bathroom was not cleaned. However, overall, it's cheap, quiet and the room was really clean and confortable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.