Hostelworld.com

Chili Hostel

Ceny
mapa
Recenze
6.9
Dobré 2,748 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 6.8
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 6.6
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 6.3
  • Zařízení 6.2
ZAREZERVOVAT
6.9
Dobré 2,748 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 6.8
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 6.6
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 6.3
  • Zařízení 6.2
Chili Hostel Located at Pstrossova 7, , Prague.
Chili Hostel
Czech Republic
Prague Czech republic 110 00 Pstrossova 7
69% 2748
50.0785011 14.4159293
Chili Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 dub 2016
4.9

Je deconseille cet hostel où je n'y ai passé qu'une nuit. Mais c'était déjà trop! À mon arrivée, le personnel était desagreable, voulait le faire payer plus. Ils ajoutent également une taxe qui ne sort de je ne sais où. Casiers trop pour y mettre un sac de 36L! Mais le pire c'est la literie! Draps usés et lits creusés! Bref, il vaut mieux mettre un poil plus (1€!) Et aller chez Sophie.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2016
5.7

Nada del otro mundo. Cumple su cometido, pero por un día, con suerte dos.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 dub 2016
7.7

stay in a 8 dorm room the room was very spacious shame the hostel couldn't install a bigger locker (bring padlock) just fits my osprey 55 farpoint backpack. showers was also spacious and fairly clean. beware of loud creaky wooden doors. good location 5minute walk near the riverside view of charles bridge and prague castle also trams,mini market and pubs are close by aswell. common room has a few sofa, charging points and computers with vending machine. wifi works only downstairs

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2016
7.4

Nice, cheap hostel in a decent loacation. Apart from having a few items taken from my backpack, this was an enjoyable stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • cemil
  • Turecko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 dub 2016
7.7

The hostel was good except they wanted to deposit for hair dryer, location was okay but not perfect. However the hostel value for money because so cheap room was clean.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2016
6.0

Wir waren in einem Doppelzimmer mit Gemeinschaftsbad. Abends war das Bad leicht dreckig und das Zimmer war nicht besonders gemütlich. Die Matratzen waren sehr durchgelegen und das Mobiliar etwas heruntergekommen. Die Lage war in Ordnung. Sehr nahe zur Moldau und einige Bars waren um die Ecke. Bis in die Innenstadt braucht man etwa 15 Minuten zu Fuß.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • cjw9717
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 dub 2016
6.6

싼맛에 추천함

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • clsterne
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 dub 2016
8.0

ganz preiswert & gute Lage Mitarbeiter war auch sehr nett :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
29 bře 2016
7.7

The wifi is worse!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 bře 2016
6.6

We really like the hostel when we were booking it. Well don't judge a book by its cover I guess. The room and the bed looked okay. But it was almost impossible to sleep in the bed, because the mattress was really old and thin and you could've feel the steel that carries it. Room was 'okay' clean. And there could've been more showers and toilets. The location was quite good though. But I would think twice if I wanted to stay there for a second time.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.