Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cheers Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 683 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 683 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.8
Cheers Downtown Located at Firuzaga Mah. Bogazkesen Cad. NO:68 Taksim, , Istanbul.
Cheers Downtown
Turkey
Istanbul 34425 Firuzaga Mah. Bogazkesen Cad. NO:68 Taksim
91% 683
41.0292063 28.9796805
Cheers Downtown
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Colombia, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
11 srp 2016
9.1

La buena pa todos!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
7 srp 2016
7.7

100% recomendable . relacion precio calidad excelente

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 srp 2016
10.0

Great location, friendly stuff, very clean.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Albania, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 srp 2016
10.0

Staff was great and really helpfull.. I have stayed dormitory room very clean and tidy. Location is perfect by Walking distance just 5 minutes to taksim and 3 minutes far away to tramp station.. Tramp goes to 7-8 minutes to Sultanahmet.. There was cafe at the downstairs.. Good atmosphere.. Highly recomended..

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 srp 2016
10.0

The hostel is located in a traditional street which is just one minute walking distance to the tram and a few to İstiklal street. Room and beds are comfortable. Staff is so friendly and helpfull, you dont feel uncomfortable while asking questions. You can have turkish coffee and great breakfast in the cafe downstairs

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
1 srp 2016
4.9

The price was too good to be true. I do NOT recommend staying at this place; instead, pay one or two more dollars a night to avoid nausea and headaches. The check in was really confusing. Location is good and beds are decent. However hallways and bathrooms reeked of sewage. They said it was a short term problem but based on other reviews, it seems chronic. Avoid if you can because it made me nauseous whenever I left the dorm room.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 srp 2016
10.0

Wonderfull atmosphere, nice staff, great location, enjoyed my stay in cheers.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 čvc 2016
8.3

O hostel é bem localizado, dá pra visitar os principais pontos a pé. Tem lugar pra guardar a bagagem embaixo da cama e é bem grande, mas tem que ter cadeado. A vizinhança não é das mais seguras, mas acho que é um problema da cidade. O pessoal do hostel é bem atencioso.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
12 čvc 2016
10.0

Lovely and cosy hostel! Everything on walk distance! Great and nice staff! I like Istanbul and be there many times, always at Cheers and it is always a party to come back at this place! I'll recommend to everyone who visit Istanbul to go to Cheers! I'll will be back soon...😉👌

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Česká republika, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
1 čvc 2016
7.1

Nice atmosphere, good location, nice rooms but dirty bathroom, nice and helpfull staff - great advice for vegetarian restaurant

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.