Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Lima

  • Pasaje Schell 121, 3er Floor, Miraflores, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 494 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.4
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 494 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.4
  • Zařízení 6.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
5 bře 2017
6.9

Essa aqui é a segunda vez que fico neste Hotel, dá primeira vez tive uma impressão melhor. Desta vez achei ele muito sujo, os chuveiros eles ficam muito quente e frio ao mesmo tempo. O café dá manhã está muito fraco. Porém as funcionárias do hostel são muito simpáticas.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • lucho_maron5474
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
29 led 2017
10.0

Todo increíble! La verdad que fue un placer estar en un Hostel así, nos atendieron muy bien. Todo perfecto

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 led 2017
5.4

Pasamos año nuevo en este Hostel, el hostel NO organizó nada, tuvimos que ir con mis amigos a otro lado, el personal es mal predispuesto y cero ganas de explicar las cosas y lugares de interés. Lo peor de todo era que nunca tenian cambio y un dia te decian un precio de habitacón y al otro dia cuando supuestamente tenian cambio te decian otro precio de habitacion. lo unico recomendable de este hostel es el desayuno que es muy bueno. Nada más!!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
31 pro 2016
4.3

La verdad no me gusto nada.Hace unos meses que dejo de tener cocina, algo que nadie comunico y en mi caso era algo fundamental. Hicimos tres reservas, dos pague con débito y nunca me cobraron un adicional, la ultima de ellas el chico que atendía de muy mal modo me dijo que debería cobrarme un recargo, le indique que no había sucedido lo mismo las veces anteriores pero no le importo. Cuando pedías información para ir a algún lugar nunca sabían asesorarte, si lo hacían era con infor. incom.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 lis 2016
5.7

Despite the description, there is no kitchen. Just a microwave and a sink. Breakfast was average, hostel was very plain, not really much to it. Have definitely stayed in better hostels for less.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 lis 2016
9.1

En general es un lugar bastante bueno. Sin embargo, en mi estadía falló el servicio de agua caliente y el Wi-fi llegaba muy débil a la habitación, si se mejorara eso, sería un mejor hostal.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 lis 2016
6.3

Nous sommes arrivés le soir à 23h et nous avions réservé une chambre avec un lit double. Quand nous sommes arrivés, ils nous ont donné une chambre avec deux lits simples séparés dans une chambre qui sentait énormément l'humidité ! Donc nous avons demandé à avoir une chambre avec un lit double et ils nous ont dit oui mais demain ! Je ne vous explique même pas mon mécontentement après une journée de 20h de voyage ! Sachant que une chambre double est plus cher que le reste ! À fuir.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 říj 2016
6.9

Well located and friendly and helpful staff. Disappointing breakfast, television that did not pick up any stations clearly and very unclean room.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
3 říj 2016
6.9

Very good location in Miraflores but unfortunately they don't care much about cleaning.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
2 říj 2016
9.7

I absolutely loved this hostel. The people who work the front desk are so nice. The guy who works the bar is also super sweet. Convenient location in Miraflores. Kitchen is small, but serves its purpose. Good breakfast, all in all. Hot showers (most of the time). Would definitely recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.