Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Che Lagarto Hostel Ipanema

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 1,276 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 1,276 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.8
Che Lagarto Hostel Ipanema Located at Rua Paul Redfern N48, Ipanema, Rio de Janeiro.
Che Lagarto Hostel Ipanema
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro Rua Paul Redfern N�48, Ipanema
86% 1276
-22.9844713 -43.2142710
Che Lagarto Hostel Ipanema
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 čvc 2016
9.7

Gran hostel! Muy bien ubicado y gran lugar si viajas solo para conocer gente! Si buscas fiesta este hostel es perfecto!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Gracias por el comentario ! Saludo

  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čvc 2016
9.4

The guys in Che Lagarto were fantastic, especially Fernanda and Ricardo, very welcoming, enthusiastic and always happy to help. Thanks guys!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 čvc 2016
10.0

I enjoyed my short stay as it met my expectations. Ricardo & all of his staff I interacted with were pleasant & helpful to myself & all other guests that were there. They assisted with any questions I had & the facility was sufficient (clean, secure, wi-fi, breakfast etc.) for all I needed & the location was convenient to all I needed. The price was reasonable as well. I would definitely recommend to others. Ciao'

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hey Jeffrey, thanks a lot for the wonderful comments !!! See ya !

  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 čvc 2016
10.0

Che Lagarto was amazing. The staff was incredibly helpful, especially Ricardo, the manager. Thank you for a wonderful stay and pleasant environment.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hey man, thanks a lot for the comments ! Cheers

  • Anonymní
  • Peru, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čvc 2016
9.1

Excelente! El personal y la atmósfera fue lo mejor! Hice muy buenos amigos! Gracias Che Lagarto Ipanema.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Muchas gracias por el comentario ! Saludos

  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
2 čvc 2016
10.0

Excellent hostel. The staff is awesome, I have been in many hostels and I can say the staff here is one of the best, very helpful, very friendly and empathetic persons from the manager to all the staff! The hostel is well located. In general is nice and clean. The only minor thing: it is a party hostel, so it is not for people thinking they are going to sleep without noise. Thanks for everything.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks a lot for the wonderful comments ! Gracias !

  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čvc 2016
10.0

Flawless.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Vlw mlk !!! Abração

  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 čer 2016
8.9

Os funcionários são Excelentes, alegres e sempre dispostos a ajudar ,a localização é ótima , próximo à reinstalares mercados e lojas e bem próximo à praia . Café da manhã bom. A única parte que pra mim não foi positiva, mas pode ser um ponto positivo para muitos. Eles têm um bar que funciona todos os dias, e o barulho no quarto me incomodou, então pra quem quer descansar não é muito legal, mas quem quer curtição é só descer e pegar uma cerveja 😊

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Oi Daiana !!! Obrigado pelos comentarios !!! Da proxima vez te colocamos num quarto no ultimo andar ! Abraços

  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
28 čer 2016
4.9

Cold showers. Dirty bathrooms. Decent Wi-Fi.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hey Lindsay, it is a shame you didnt like is that much... Hope you can come back and change you opinion. Cheers

  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
26 čer 2016
9.4

Ótima experiência no Che Ipanema. Sua localização é ótima, próximo a bares, restaurantes, lojas, bancos e apenas a um bloco distante da praia. A estação de metrô não está perto, mas a grande oferta de ônibus perto ajuda a locomoção a outros lugares do rio. Tive ótimo atendimento na recepção desde ao check-in até o check-out. O quarto que fiquei (6 camas) era espaçoso e as camas não eram barulhentas como a de outros hostels. Café da manhã era ok. Voltaria com certeza ao Che de Ipanema!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Fala Jaderson !!! Obrigado pelos comentários !! Até a proxima !

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.