Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Ipanema

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1475 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1475 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 čer 2017
8.6

Super bem localizado !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Vlw Matheus !! Abração e volte sempre

  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čer 2017
9.7

Muito bem localizado e funcionários super atenciosos..

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Vlw Caio !!! Abração e volte sempre

  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2017
9.4

Great staff, super location, nice parties, cool people. the furniture was a bit old, but still worked

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks a lot my friend !! Cheers

  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 čer 2017
8.3

Excelente localização, ambiente fantástico, funcionários dispostos, solícitos e alegres, recomendo e retornarei com certeza em uma próxima oportunidade. Wifi não funcionava corretamente no meu quarto, muito lenta só funcionava Whatsapp.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Obrigado pelos comentários Thiago !!!!!

  • dnel20051184
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čer 2017
8.9

시설 좋습니다. 깔끔하고 안전한 이파네마에서 숙소 지내는게 좋을꺼 같구요. 클럽같은 분위기 싫어하시면 안좋아하실수도 있고 다 괜찮아요 굿

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you very much !!! Cheers

  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 čer 2017
10.0

Muy conforme..

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
8 čer 2017
9.7

Great location and facilities. Everything was perfect. They let us check in earlier and where very helpful in general.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • tapi
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 čer 2017
10.0

Recomiendo es muy bueno todo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Damian !!! Muchas Gracias !!! Saludos

  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 čer 2017
10.0

Óptimo Hostel!! Super bem localizado, muito limpo, e acima de tudo, com staff impecável e super simpáticos, sempre pronto a ajudar! Obrigado Tatiana Botelho por fazer a nossa estadia ainda melhor! Recomendo a 100%!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Muito obrigado pelos otimos comentarios !!! Obrigado

  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 kvě 2017
8.3

The staff are just AMAZING! I couldn't say enough good words about them! Place was very clean! WC bin was emptied like 5 times daily! Beds are comfy, lockers are HUGE, but bring your own lock also it can be hard to shut, When I was there it was mostly South Americas but I think that was my timing, So it was a bit lonely, but staff were always welcoming! UNLIMITED CAIPIRINHAS from 7:30-8! So drink up; we got to 6 within 30mins Very far from Copacabana; beach and buses close

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Alyssa !!!! Thanks a lot for the wonderful comments !!! Cheers

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.