Hostelworld.com

Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 824 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 824 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.4
Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu Located at Avenida Juscelino Kubitschek, 874 Centro, , Foz do Iguacu.
Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu
Brazil
Foz do Iguacu Parana Avenida Juscelino Kubitschek, 874 Centro
93% 824
-25.5365692 -54.5869604
Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 kvě 2016
10.0

I booked a bed but they actually put me into a private room. Location is excellent, easy walk to the central bus terminal. Breakfast is decent. Thanks.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 kvě 2016
8.6

Really nice hostel, seriously clean!! Amazing bar staff and nice staff on reception as well. Can't fault it! Only complaint is travel agency joined with che legarto. Seemed to offer only expensive options and very unhelpful with helping how to get around if not with them. Eventually I bought a bus ticket on their recommendation for £137 (GBP) to Salta, when I got the bus ticket its value was £70!! So I paid double... Go directly to the station and do not book through the travel agent

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 kvě 2016
10.0

Simplesmente excelente

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 kvě 2016
9.1

Os funcionários são carismáticos sempre sorridentes e dispostos a ajudar

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
12 kvě 2016
10.0

FABULOSO, NÃO PERDE PARA HOTEL NENHUM, MELHOR HOSTEL DE FOZ, RECOMENDO A TODOS DO WOSTELWOLD

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 kvě 2016
8.3

Great breakfast and great location. Room and bathroom really clean. Staff are ok, lacking the atmosphere.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 kvě 2016
9.4

Fantastic location. Super friendly staff. Spaicous, clean rooms. Highly recommended!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 kvě 2016
9.1

Muy limpio, el mejor hostel en este sentido al que he ido, muy buena atención.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 kvě 2016
9.4

It's better think twice before beeing in a private room (double bed) cus they're in the 8th floor, and the 9th is the roof, where the guest normaly party every night. Despite that, it was one of the bests hostels I've ever been.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
29 dub 2016
9.1

Uno dei migliori ostelli dove ho alloggiato! Lo consiglio a tutti

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Grazie mille per il commento e per la raccomandazione ! Tornate spesso. Abbracci , Beatriz Dreyer – Assistant Manager Che Lagarto Foz do Iguaçu

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.