Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Hostel Copacabana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 817 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 817 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
7 dub 2017
6.6

Party hostel. Cold showers, WiFi absent for 2 days in a row. Rooms in a cellarsmall with noisy air conditioner. Apart for that, it's 0k.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
2 dub 2017
4.3

Had high hopes for this place when we booked however thankfully we only booked for the first few nights of our trip in Rio & we were lucky enough to be able to book in somewhere else which really emphasised that we weren't getting our bang for the buck in Che Lagarto. Location for Copacabana beach is fabulous however this place lacks the happy vibes of this Marvelous City. P.S yards away from a street with VERY heavy traffic which (unless you're into that sort of noise pollution) is a buzz kill

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
28 bře 2017
6.6

Bien si tu veux faire la fête! Et bon choix d'activités

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 bře 2017
4.6

Pay way too much for what you get, staff are friendly but won't go out of there way to help, facilities pretty poor showers awful hardly ever hot, key to the door never works no comfortable common area to sit.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Suyash12
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 úno 2017
9.7

Great Hostel, Excellent location very close to beach, Staff are very friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • luizmarcos814871
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
31 led 2017
10.0

It was my third time there, even now with the high season it's a nice place to be. Close to the beach and metro station. Thanks Eduardo and Jessica for your help and Flor for the caipirinhas!!! Definitely will return. Obrigado!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 led 2017
10.0

Booked to stay one night, but in the end decide to stay longer, great location, hostel is clean and the staff is helpful with great tips for things to do during the day and nightlife.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 led 2017
2.9

No lo recomiendo, el personal es grosero, los baños y recámaras sucias y los aires no sirven, pedí cambio de cuarto y fingieron no entenderme, no rentan toallas, pésimo hostal!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 led 2017
9.1

Lindo hostal. Súper amables en el servicio :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 led 2017
8.9

buena ubicación, aunque hubo problemas con el agua en una ocasión

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.