Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Che Lagarto Hostel Copacabana

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 720 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 6.7
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 720 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 6.7
Che Lagarto Hostel Copacabana Located at Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana, , Rio de Janeiro.
Che Lagarto Hostel Copacabana
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janiero Rua Barata Ribeiro 111 - Copacabana
79% 720
-22.9639501 -43.1784528
Che Lagarto Hostel Copacabana
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čvc 2016
8.3

Localização ótima, bom custo-benefício. O hostel podia ter mais tomadas nos quartos.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Paraguay, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čvc 2016
9.7

Gostei muito do hostel. Fui muito bem atendida por todos, especialmente pela Jessica e pelo Eduardo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 čvc 2016
9.4

Really nice hostel! Good atmosphere and friendly staff! Nothing else to say...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Carlaobolado22
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čvc 2016
9.7

Louve-se o esforço da equipe para manter o hostel arrumado. O problema é que a galera não tem educação mesmo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čvc 2016
10.0

Excelente servicio, mi primera vez en un hostal y rompieron todos los paradigmas que existían de ellos, la atención la ubicación, todo fue buenísimo, si volviera a Copacabana me hospedaría ahí sin ningún problema :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • BenjaminPPearce
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čvc 2016
8.9

After travelling for almost 24 hours it was a relief to be met a pleasant smiley face. Any problems I had were quickly dealt with by the super friendly staff. The hostel is in a great spot, five minutes from gorgeous Copacabana beach and five seconds from Dominos pizza ;). As a solo traveler I made the most of there free social evenings in the lobby area to make friends quickly. I'll be looking out for the Che Lagarto logo for the rest of my trip. :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čvc 2016
10.0

Já fiquei no hostel algumas vezes e é sempre bom voltar. Ótima localização e limpeza. Bom rever o staff que estava da última vez. Espero voltar logo!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Olá, Muito obrigada pelo feedback, para nós é muito importante a opinião dos nossos hóspedes. Te esperamos novamente. Marcela Moreira Gerente Che Lagarto Copacabana

  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čvc 2016
9.7

Simplesmente amazing !! Voltaremos com certeza ! Muito boa localizacao , os funcionários super friendly , café da manhã variado , pertinho da praia , tudo de bom ! Saudades já .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Olá Lucas, Obrigada pelo feedback, para nós é muito importante a opinião dos nossos hóspedes. Esperamos vocês novamente. Atenciosamente! Marcela Moreira Gerente Che Lagarto Copacabana

  • Anonymní
  • Norsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 čvc 2016
4.9

This hostel was way to much for me, even though the guy who checked me in really wanted to welcome me, the atmosphere was like coming going out in the schoolyard again. If you're up for party and doesn't care about anything else, it might be you're place. Also, I booked a dorm in a 12-bed shared room, but I got a bed in a private room that I had to share with another guy, which was not as comfortable as expected. Noisy and annoying place.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hello, Thank you for the feedback to us is very important the opinion of our guests. We hope you again. Marcela Moreira Manager Che Lagarto Copacabana

  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čvc 2016
7.7

foi tudo bem, eu recomendo aos meus amigos

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Olá, Muito obrigada pelo feedback, para nós é muito importante a opinião dos nossos hóspedes. Te esperamos novamente. Marcela Moreira Gerente Che Lagarto Copacabana

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.