Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chase The Wild Goose Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 739 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 6.9
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 739 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 6.9
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.0
Chase The Wild Goose Hostel Located at Great Glen Way, Lochiel Crescent, Banavie, Fort William.
Chase The Wild Goose Hostel
Scotland
Fort William Inverness-shire PH33 7LZ Great Glen Way, Lochiel Crescent, Banavie
81% 739
56.8468011 -5.0969018
Chase The Wild Goose Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 srp 2016
8.6

Buen ambiente. Camas comodas. Cocina correcta. Lavabos bien. Buena ubicacion.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • chrisadamsgk01
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 srp 2016
9.7

2nd time staying at Chase the wild Goose and the stay was just as good as the 1st time. I still feel you need a vehicle to easily access fort William town centre however, the hostel is a fantastic little find.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for coming to stay again and for leaving this very nice review. A vehicle is useful, but the walk to town along the Great Glen Way is a delight. Hope to see you again.

  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 srp 2016
6.9

Las zonas comunes estaban bien, las habitaciones para ser de 8 en la que estuvimos, muy pequeña y pocos lavabos y duchas.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
31 čvc 2016
5.7

Estaba escondido y sin carteles, por lo que tienes que andar preguntando si quieres encontrarlo. En la web ponía que incluían desayuno,pero no era así, si lo querías,tenias que pagar aparte. El personal, normal,sin nada que destacar.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Gracias por tu opinión. lo sentimos se ha perdido los signos de nuestro albergue. También ha perdido que la habitación estándar que ha reservado no incluye desayuno. Para usted, la próxima vez que venga se puede tener de forma gratuita. Los mejores deseos.

  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
28 čvc 2016
7.7

Si vous n'avez pas de voiture, utiliser le great glen way pour vous y rendre! Ca rend la balade pas plus cool et l'hostel est à côté :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Omitier
  • Německo, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 čvc 2016
8.3

Schönes Hostel! Leider etwas abgelegen - zum Glück ist in der Nähe eine Hauptstraße mit einer Busverbindung ins Zentrum von Fort William. Eine Taxifahrt kostet ca. 6-8 Pfund. Zimmer war vollkommen in Ordnung, mit Waschbecken. Wlan gab es auch. Wahnsinnig tolles Bad aus dem man garnicht mehr rausgehen wollte. Leider hat das mit dem Warmwasser in der Dusche nicht so richtig funktioniert. Dafür war das Frühstück weltklasse! Würde aber das nächste mal eher ein Hostel im Stadtzentrum buchen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
19 čvc 2016
6.0

Leider sehr ungünstig gelegen,wenn man kein Auto zur Verfügung hat und z.B.auf den Ben Nevis steigen möchte. Räume genau so groß, dass die Betten reinpassen,schwierig,Gepäck mit Wandersachen zu verstauen, wenn das Zimmer voll ist. Mitarbeiter nett und hilfsbereit,Frühstück nur süß,aber in Ordnung.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir lieben unsere Lage. Die Herberge befindet sich in der Nähe des Kanals, gibt es zwei Bars in der Nähe, es ist auf dem Great Glen Way, und die Aussicht auf Ben Nevis sind erstaunlich. Wenn die Sonne scheint seine ein großartiger Ort zu sein.

  • Anonymní
  • Britské Panenské ostrovy, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2016
10.0

I couldn't make due to being sick, however I'm sure it's a nice place to stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 čer 2016
8.6

Auberge sympathique, excentrée donc il faut une voiture de préférence. Très propre et dans un coin calme.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Merci Beaucoup.

  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
25 čer 2016
7.4

Overall not a bad place to stay. Not enough bathrooms in the building

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

We're sorry to have a few plumbing problems (to our lovely new showers) during your stay. These things happen occasionally and are beyond our control. We are reliant on outside contractors doing repairs, which we always have done as quickly as possible. We are sorry for any temporary inconvenience.

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.