Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chase The Wild Goose Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 766 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 766 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 7.8
Chase The Wild Goose Hostel Located at Great Glen Way, Lochiel Crescent, Banavie, Fort William.
Chase The Wild Goose Hostel
Scotland
Fort William Inverness-shire PH33 7LZ Great Glen Way, Lochiel Crescent, Banavie
82% 766
56.8468011 -5.0969018
Chase The Wild Goose Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 říj 2016
9.7

Awesome!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 říj 2016
9.4

only issue was the large shower went down to a trickle while I was showering and thus had to take all my things and get into another shower. everything else was great. maybe consider more hanging hooks in bathrooms? otherwise good stay, good facilities, extremely helpful staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 říj 2016
8.6

Das Hostel hat mir im Großen und ganzen sehr gut gefallen. Es liegt etwas außerhalb daher ist es ohne Auto schwer zu erreichen. Die Parkplätze direkt vorm Hostel sind knapp, wenn es wirklich voll ist. Die Ausstattung war zufriedenstellend und die Mitarbeiter sehr sehr freundlich. Es gibt leider etwas wenig Toiletten und Duschen. Das Preis-Leistungsverhältnis hat definitiv gestimmt und ch würde wieder in dieses Hostel gehen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
8 říj 2016
8.6

Simple hostel outside of town. Mostly climbers and adventurous types just trying to sleep.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 říj 2016
9.4

Good Clean and cheap...awesome location for Ben Nevis

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jgarry86
  • Skotsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 říj 2016
8.0

Fort William isn't cheap, but this place was about as good as we could find at short notice. Only stayed one night before doing the ben in the morning. It's easy access with a car, there are shops (coop) nearby. Staff were helpful and friendly. I didn't see or use any lockers.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 zář 2016
8.9

Kurzfassung: wer dieses Hostel wählt, trifft keine falsche Wahl. (+) Gute Lage zentral in den highlands, freundliche Mitarbeiter, bequeme Betten, Waschbecken auf dem Zimmer, viele einzelne Badezimmer, Toiletten und Duschräume im Haus, genügend kostenlose Parkmöglichkeiten, ( - ) einige Duschen funktionieren manchmal nicht (sowohl Temperatur als auch genereller Wasserfluss), instabile Interetverbindung (Schuld von Telekom Scotland, nicht die des Hostels!), eher minimalistisches Frühstück,

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 zář 2016
9.4

J'ai personnellement beaucoup aimé l'ambiance chaleureuse de l'endroit. Les salles de bains sont grandes et propres. Les espaces communs ( salon, salle à manger ) sont conviviaux. Les bémols, il vaut mieux avoir le lit du haut dans le lit superposé car l'espace entre les deux est plus petit que la normale. Et il est préférable d'avoir une voiture car c'est à 30 min à pieds de Fort William.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2016
10.0

Good value, nice refurb, would benefit having a new cooker , took forever to cook breakfast. Staff very friendly and eager to help

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for you 'top marks' review. We are already planning stage 2 of our hostel refurbishment, to include new cookers. Should be great. Great meeting you.

  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2016
9.4

Clean rooms, friendly staff! I had a really good stay! The beds are comfortable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.