Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chase The Wild Goose Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 754 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 754 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.9
Chase The Wild Goose Hostel Located at Great Glen Way, Lochiel Crescent, Banavie, Fort William.
Chase The Wild Goose Hostel
Scotland
Fort William Inverness-shire PH33 7LZ Great Glen Way, Lochiel Crescent, Banavie
81% 754
56.8468011 -5.0969018
Chase The Wild Goose Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 zář 2016
8.9

Kurzfassung: wer dieses Hostel wählt, trifft keine falsche Wahl. (+) Gute Lage zentral in den highlands, freundliche Mitarbeiter, bequeme Betten, Waschbecken auf dem Zimmer, viele einzelne Badezimmer, Toiletten und Duschräume im Haus, genügend kostenlose Parkmöglichkeiten, ( - ) einige Duschen funktionieren manchmal nicht (sowohl Temperatur als auch genereller Wasserfluss), instabile Interetverbindung (Schuld von Telekom Scotland, nicht die des Hostels!), eher minimalistisches Frühstück,

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 zář 2016
9.4

J'ai personnellement beaucoup aimé l'ambiance chaleureuse de l'endroit. Les salles de bains sont grandes et propres. Les espaces communs ( salon, salle à manger ) sont conviviaux. Les bémols, il vaut mieux avoir le lit du haut dans le lit superposé car l'espace entre les deux est plus petit que la normale. Et il est préférable d'avoir une voiture car c'est à 30 min à pieds de Fort William.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2016
10.0

Good value, nice refurb, would benefit having a new cooker , took forever to cook breakfast. Staff very friendly and eager to help

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for you 'top marks' review. We are already planning stage 2 of our hostel refurbishment, to include new cookers. Should be great. Great meeting you.

  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2016
9.4

Clean rooms, friendly staff! I had a really good stay! The beds are comfortable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 zář 2016
9.4

A really nice hostel! Clean, nice stuff etc. I can absolutely recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for you 'top marks' review. It was lovely to meet you.

  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 zář 2016
6.6

La pulizia generale lascia un po' a desiderare. Saldano il conto prima dell'arrivo utilizzando la carta di credito usata per la prenotazione su hostelworld aggiungendoci anche delle commissioni.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Grazie per rivedere il vostro soggiorno. Il nostro ostello è pulita ogni giorno, ma in camere da letto e bagni in comune lo standard è affidamento su altri ospiti mantenendo un buon livello intorno a loro. È possibile ridurre il costo di stare prenotando direttamente. Spero di rivederti.

  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 zář 2016
10.0

Great place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for you 'top marks' review. We hope to see you again.

  • Anonymní
  • Skotsko, Muž Skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 zář 2016
9.1

Our party of 5 stayed here for a climbing trip, having the Eigg dorm of 5 beds to ourselves, and whilst a squeeze for 5 adults and kit, it was adequate. Facilities were generally excellent, and the only complaints would be small number of showers relative to guests(not helped by one of them being out of order!) and being a little out of town. However that aside, it was great, Staff were friendly, breakfast was good,the atmosphere was amiable, and the local pub(Lochyside?) had good value meals.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your review following your stay with us. Many people have remarked on our new showers and super improvements done at the start of this year. We plan to continue our hostel improvements this winter, but before then to stop our leaking shower... :) Great to meet you.

  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
29 srp 2016
8.0

Buono, consiglio.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
21 srp 2016
6.9

Alejado del centro del pueblo, hay un pub y un supermercado cercano. Buen servicio, atención y limpieza. Varios baños completos y limpios. Desayuno sencillo e instalaciones cómodas.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.