Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Charlie Rockets

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.2
Velmi dobré 1753 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 6.7
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 6.6
  • Zařízení 6.2
ZAREZERVOVAT
7.2
Velmi dobré 1753 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 6.7
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 6.6
  • Zařízení 6.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 bře 2017
6.9

Great location, staff weren't too friendly. Felt safe in my group of four, but would not want to stay as a solo traveler or even with one other person. When we left our luggage in the luggage room, we locked it, but returned to find the door wide open, which was a little concerning.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
6.9

The room was spacious for 6 people, and the bathrooms and toilet clean, but the heating was not working in our room (it was March, so still quite cold at night!) and we had no discount for it. Location is great for a stay in central Bruges.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2017
5.1

Tell people the front door will be closed at a certain time. We ended up waiting outside the door for 3 hours because we couldn't get in.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 bře 2017
2.0

Cuando llegamos a las 3am al hostel estaba cerrado, aunque en sus características dice que la recepción está abierta 24h, mentira. Tuvimos que buscar otro hostel a las 3am con todo el equipaje encima. Un desastre, no se lo recomiendo a nadie

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 28 Recenze
4 bře 2017
5.7

Hostel was very central, we had a very horrible lady check us in which killed the whole vibe. She was not happy with life. Room was nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 bře 2017
8.9

Fantastic area, the staff had good local knowledge and banter, plus the parking they offer was a life saver!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 úno 2017
9.1

非常好 雖然樓下是個酒吧 但是房間非常安靜 有門禁時間 房間挺大 淋雨是公共的(單隔間) 下鋪比較低 可以提供早飯

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 úno 2017
9.1

It was such a great stay in Bruges! The hostel was very nice and the staff were so friendly. We arrived very late Thursday night (much later than we had indicated) but the staff was so friendly and helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2017
8.6

L'auberge est très bien situé, l'ambiance et le décor y sont très sympa! Le seul petit problème c'est qu''il n'y ai que deux douches pour toutes les chambres et qu'il n'y ai pas de lavabos au niveau des douches. Mais au moins l'eau y est chaude.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 úno 2017
5.4

Charle rockets podría ser un lugar de mejor estancia si la atención de la recepción fuese más placentera y te llenará de mejores espectativas en cuanto a trato, pago, tiempo de espera, etc.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.