Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Charles Bridge Economic Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 2453 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 2453 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • francooc07
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2017
9.1

Excelente lugar, los recepcionistas más copado y buena onda que nos toco en el viaje. Son muy hamables y dispuestos a ayudar en todo lo que puedan. Wifi bueno, limpieza, café MUY bueno !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 bře 2017
10.0

Un lugar increíble para hospedarte, en el lobby muy amables, sonrientes y siempre disponibles. El chocolate de cortesía es delicioso :) Praga un lugar mágico con gente increíble. En nuestra habitacion estaba muy bien para lo que necesitabamos, la bañera perfecta para llegar a descansar despues de tanto caminar. Muchas gracias por todo y esperamos volver pronto. Lo recomiendo ampliamente!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 bře 2017
9.7

Really nice hostel and perfect location to walk into city center. Would def recommend it. The only downside, was that the bathroom was a bit odd though.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
7 bře 2017
5.1

Muito sujo e velho

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
5 bře 2017
8.6

Really great location if you want to be close to the tourist attractions of the castle and Charles bridge. The staff were excellent, really friendly and helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 bře 2017
9.7

The CBEH was lovely to stay at! The staff was so friendly, and always had complimentary tea when we came by. The lobby of the hostel is actually a tourist office, which is extremely helpful if you need info about Prague (& there's a machine where you can buy bus/metro/tram tickets). The room was clean and big (and the beds were some of the most comfortable I've ever slept on). My only complaint is that not all of the beds had a plug right beside them. Would definitely recommend staying here!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 bře 2017
9.7

This was an absolutely top notch hostel. I wouldn't stay anywhere else if I go back. The staff is super friendly and every recommendation they gave us was spot on. Shout out to Elishka and Paul at reception for going above and beyond for us, just really great service. Loved every second of it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 úno 2017
9.4

There's a kitchen inside the standard double bed ensuits, we love it!! And very close to the Charles bridge.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 úno 2017
9.1

숙소가 까를교 진짜 바로앞에 있음 그래서 처음에 살짝 해맸어요ㅋㅋㅋ근데 코앞에 있었음..ㅋㅋㅋ 도미토리 묵었는데 1층 침대고 침대도 괜찮았음! 늦게 나가도 뭐라 안하고 아! 이 호스텔에서 빨래 2번했음.. 빨래 할 수 있다는게 너무 좋았어요ㅠㅠㅠㅜ청결도는 중상?이고 프라하는 물가 사랑입니다😍

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
10.0

Fab stay! And in the best location just off the bridge! Not loud or busy either. Perfect for me!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.