Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chambers of the Boheme

  • İstiklal Avenue, Kucukparmakkapi sokak No 13, Beyoglu, Istanbul, Turecko

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 1359 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 1359 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jordánsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čer 2017
10.0

The location of the hostel is perfect and the hotel manager is so kind.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 čer 2017
10.0

Hostel MUY RECOMENDABLE!!! El dueño del hostel fue super amable, incluso nos dejó su tarjeta de transporte para que desplazarnos nos saliera más barato. La relación calidad/precio es excelente.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 kvě 2017
8.9

Authentic hostel .. simple but with everything we need.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Pákistán, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 kvě 2017
9.7

The host was a very funny guy, very nice and clean rooms, hot shower, comfy pillows, and just on the main shopping street. Although there is Sheesha street right in front of the hostel for Sheesha lovers but for others it could be a little bit noisy

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • mila18118702
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 kvě 2017
8.9

Super nice hostel in a perfect location with nice staff and a good price! Would definitely come here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Great to hear you enjoyed your stay. We hope to see you again in the future!

  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 49 Recenze
27 kvě 2017
10.0

Great place to stay! The owner Ahmet is really helpful he will help you with any tours throughout turkey for a very good price. Really clean and very central to anywhere you need to go. Will definitely stay again next time.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for staying with us! You are welcome back anytime!

  • sharjeelshaikh
  • Indie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
25 kvě 2017
9.4

Very central location heart of taksim sq.spot clean all u need is around you.owner of hostel is very helpful helps u with all info u need.great value for money shall return back same place.ps: all buses to and from airport 7 min walking distance frm this place big thums up

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your lovely comments! We are happy to hear you enjoyed your stay. We look forward to seeing you again in the future!

  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
19 kvě 2017
8.6

Very nice hostel situated in the lively Taksim area.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2017
10.0

Beautiful place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2017
10.0

My 2nd time back to this hostel. The owner Ahmet always cares for his guest and make them feel at home. He will even help you to plan for trips to other parts of Turkey. Will definitely come back if I'm in Istanbul again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for staying with us again! I am glad we can help you organise your travels through out Turkey and you are welcome back anytime!

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.