Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chambers of the Boheme

  • İstiklal Avenue, Kucukparmakkapi sokak No 13, Beyoglu, Istanbul, Turecko

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 1373 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 1373 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 srp 2017
10.0

One word: EXCELLENT

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 srp 2017
10.0

It was a pleasure to be in the hostel. Always friendly and helpful. It is close to the centrum, so perfect if you want to explore the city. Rooms are very clean and you should try the menemen there… Cok teşekkürler

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 čvc 2017
9.7

Achmed ist der Hammer!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Světoběžník
  • 33 Recenze
26 čvc 2017
8.6

No kitchen, the common area isn't super huge but it's still decent. The staff are good fun and up for a chat, great location between Taksim Square and Galata Tower. Good coffee

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • vdagli3238
  • Turecko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2017
9.7

best price/comfort rate

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • shahrukhnaveed
  • Pákistán, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čer 2017
10.0

Best. Especially the guy is the best.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čer 2017
6.0

Music from an opposite cafe/bar place was blasting super loudly until 3.30am, and the staff downstairs shrugged it off saying it's normal (I suppos it's an ongoing thing you have to consider) Generally I would say the 4-bed mixed dorm room was comfortable, but the noise throughout the night ruined the stay!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čer 2017
10.0

Staying at chambers of the boheme was such a warm experience. The owner Ahmet was very friendly and he makes sure you feel at home during your stay at the hostel. I met such great people including the staff at the hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čer 2017
9.1

Really enjoyed my stay at this hostel, even though the hostel was not too busy while i stayed there, I really had a great time spending my time in istanbul with the hostel staff who were at young age group, and also a special shout out to Reza who worked at the hostel, who really made my stay at istanbul so much better, he really had been why my experience at the hostel was so good.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jordánsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čer 2017
10.0

The location of the hostel is perfect and the hotel manager is so kind.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.