Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chacha's Garden

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 118 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 118 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 8.0
Chacha's Garden Located at Pushkar 305022, Ajmer (Raj), , Pushkar.
Chacha's Garden
India
Pushkar Rajasthan Raj 305022 Pushkar 305022, Ajmer (Raj)
85% 118
26.4910086 74.5572996
Chacha's Garden
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • rod0390
  • Mexiko, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
1 led 2017
7.7

Nice chill place at no more than 10 mins walk to the lake. I enjoy my stay there is simple and basic but enough to enjoy your stay, good value for your money.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 led 2017
10.0

Very nice please...Friendly staff.all good.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 pro 2016
5.7

Staff was very friendly but the toilet and shower was not clean. The room we stayed in was very smal and pretty dirty. We stayed only one night.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Rahul_Does
  • Indie, Muž Skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 pro 2016
9.7

It could be a home away from home, for months at end! We cut short 700 kilometers of our bike trip to just chill at Chacha's for 5 days in stead of the scheduled 1! I guess that that says it all!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • marie200022716
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
21 pro 2016
8.9

Very nice and quiet place. Very good to have a rest. The staff are very friendly, they did tea everyday for me as I had a cold. Would go back there! Thanks, Marie

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 pro 2016
8.6

The garden is a real nice place to sit by the fire and its walking distance from everything in Pushkar. Also, Chacha is a real nice, interesting guy. The beds however are hard as rock and the facilities are basic.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 lis 2016
9.1

Best location to stay in Pushkar. And the owner "Chacha" is gem of a person . Very helpful

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 lis 2016
7.7

Litterie moyenne ainsi que les parties communes Jardin très agréable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
5 lis 2016
4.9

Clean but expensive for the facilities: 2 washrooms and 3 showers for 10 rooms... Rooms clean but very simple.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • elliejackk
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 říj 2016
10.0

Lovely stay at Chacha's!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.