Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Centralstation Vandrarhem Uppsala

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 238 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 238 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.3
Centralstation Vandrarhem Uppsala Located at Bangardsgatan 13, , Uppsala.
Centralstation Vandrarhem Uppsala
Sweden
Uppsala Bangardsgatan 13
89% 238
59.8578119 17.6440429
Centralstation Vandrarhem Uppsala
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čvc 2016
8.3

Very friendly staff!!! :D I booked the wrong date but I had luck and the staff helped me. No problems!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 čvc 2016
7.1

Sehr kleine Zimmer, z.T. ohne Fenster. Morgenbuffet hervorragend: grosse Auswahl, Mehrweggeschirr!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • kostera2560
  • Polsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
11 čvc 2016
7.7

good location and very nice staff, but place is strongly claustrophobic and feels more like a small box than a place to actually stay and breathe

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 čvc 2016
10.0

Great breakfast and great staff. Would recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 čvc 2016
9.7

The location is perfect, close to the central station and close to the attractions. The bathroom is perfect and clean. The only thing that is missing is a window in the room. The breakfast is perfect. The people who work there are very helpfull and nice.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 čvc 2016
9.7

Some critics said there are no windows in the rooms and that it is terrible. I came with no good feeling because of that, but I had a REAL GOOD STAY there. Stuff was super friendly and also my roommates. The breakfast for 79SEK was amazing :) I washed my clothes and also washing machine and dryer are good machines. One thing that is a little bit awkward is, that the card you use to open the door you also use for turning on the light what is unconfortable in a dorm...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Írán, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
3 čvc 2016
8.6

that is Hotel, not hostel, except the shared room.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 čvc 2016
9.7

Nous avons adoré notre séjour dans cette auberge très sympathique. Le personnel nous à agréablement accueilli et a prit la peine de nous répondre et de nous remercier lorsque nous leur avons communiqué notre retard. Les lieux sont surprenament propres et classes pour son prix. Les chambres sont petite et manque d'aération, mais les lits sont confortables. Sans oublié que la salle de bain principale est spacieuse et que nous n'avons eu aucun problème de file. Le wifi est gratuit et de qualité.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 čer 2016
9.7

Room is a bit too small

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.