Hostelworld.com

Central Hostel Riga

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1,781 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1,781 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.9
Central Hostel Riga Located at E. Birznieka-Upisa iela 20, , Riga.
Central Hostel Riga
Latvia
Riga LV-1050 E. Birznieka-Upisa iela 20
88% 1781
56.9491639 24.1292381
Central Hostel Riga
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 kvě 2016
10.0

Never better

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 kvě 2016
8.9

Sauberes Hostel in guter Lage. Die Mitarbeiter sind hilfsbereit, entspannt und nett und die Räume sind liebevoll eingerichtet. Das Frühstücksangebot war überschaubar und schlicht, erfüllte jedoch seinen Zweck. Einziger Mangel war das WiFi, das oft überjaupt nicht funktionierte.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 kvě 2016
10.0

Perfect stay at Central Hostl, really cheap and breakfast is included. It was really tidy and a goog atsmohpere in the hostel. It was on of the best hostels i've ever been

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 kvě 2016
8.9

Very cute hostel! So nice and cozy! Everything is wonderful! Absolutely recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
14 kvě 2016
9.4

住的五人女生宿舍,非常好。位置比较方便,很安全,房间内也有密码柜,设施齐全,公共卫浴,提供床单和毛巾。价格便宜,wifi非常快!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Litva, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2016
9.4

Such a cozy hotel with so many flowers! If I ever come to Riga, I'd like to stay with you guys again! Thanks for arranging taxi to the airport!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 dub 2016
9.4

A great hostel! The price and quality of the match! Very comfortable and clean. We don`t expect such a good repair and furniture for this price. More like a hotel. I advise all travelers. But only one thing - the hostel is not on the busy street, so at night it`s not very comfortable to go alone.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Lotyšsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 dub 2016
10.0

Close to Old town, very warm, nice atmosphere, friendly staff, power shower and good cleanness!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2016
9.1

Awesome hostel! People very nice in the commun rooms and staff people very kind! I really recommend this hostel :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Litva, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2016
9.1

Our stay was really nice, good location, really nearby bars so we did'nt have to go across the whole city! Staff is very friendly, they will always say good morming or goodnight. Atmosphare is cozy too. Our private was nice and cozy too. And even though the bathroom is shared, didn't made any waiting lines and it was very clean!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.