Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Hostel Riga

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1,928 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1,928 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.6
Central Hostel Riga Located at E. Birznieka-Upisa iela 20, , Riga.
Central Hostel Riga
Latvia
Riga LV-1050 E. Birznieka-Upisa iela 20
88% 1928
56.9491639 24.1292381
Central Hostel Riga
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • davehazzan8231
  • Kanada, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
7 pro 2016
10.0

Awesome place. No complaints.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Litva, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 lis 2016
9.7

Great spaces to work, relax, and socialize. Spacious kitchen, nice rooms.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 52 Recenze
14 lis 2016
9.4

I like this hostel very much. They have a good kitchen and good wifi, and the location not bad. Staff are nice also.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 95 Recenze
13 lis 2016
6.9

Dronken trashpackers maken dit meer een partyhostel. Was blij dat ik weg kon. Qua ligging en personeel prima

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
11 lis 2016
9.7

Very satisfied with this hostel. cleanliness an inspiration and comfort, warmth, and friendliness/helpfulness of staff leave nothing to be desired. A perfect place from which to enjoy the Opera House, National Gallery of Art and museums. The music in the hostels I go to always leaves me with a feeling of incompleteness, something which might be improved. Nice to hear a little jazz but much good music is denied the hosteller who never hears a piano or violin concerto or ethnic music-A delight

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 95 Recenze
7 lis 2016
7.1

Prima, goedkope plek met meerdere gemeenschappelijke ruimtes waar je heerlijk kunt vertoeven. Vriendelijk personeel, goede keuken en redelijk schoon. De krakende sliepen weliswaar verschrikkelijk. Ook ligt het hostel wat ver (1 km) van de old town af.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
5 lis 2016
10.0

Amazing hostel I couldn't make any complaints about this place clean and tidy all staff are lovely and helpful, comfy bed great facilities. Best hostel I have stayed it. A short walk away from interesting sights so no need to pay for transportation. I couldn't have a bad thing to say about this place thank you for an amazing stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 říj 2016
10.0

Останавливаемся в этом хостеле третий раз. Расположение отличное, недалеко от вокзалов и Старого города. Номер на двоих просторный и соответствует цена/качество. Очень жаль ,что отменили завтраки, но есть бесплатный чай,кофе и какао в неограниченном количестве. Советую.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 říj 2016
9.4

Erg vriendelijk ontvangen met een korte rondleiding. De kamers zijn sfeervol ingericht met genoeg ruimte en voor iedereen een eigen locker. kleine maar goed uitgeruste keuken om zelf te koken is ook perfect. we raden dit hostel zeker aan.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 25-30
  • Světoběžník
  • 33 Recenze
29 říj 2016
8.9

Had a private room which turned out be an appartment, everything provided but less hostel flair in regards of seeing other people. common room in next building wasnt in high frequence either. Good value for money and a recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.