Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Hostel Riga

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1963 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1963 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 bře 2017
9.1

Really fantastic hostel. Friendly staff, clean and good atmosphere. Would recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 bře 2017
10.0

the perfect starting point for a 2 days visit to Riga main attractions and sightseeings. clean and affordable. recommended/ recomendado / consigliato .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • gillykdenham
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 bře 2017
10.0

I came here for three nights and had booked into a single room as a lone older female traveller and I couldn't have felt more at home. The staff were pleasant and very friendly. I loved my room it was very hippie style, like me and it was on the top floor which was good as it was quiet. This hostel is ideal for the older traveller like me as it is a pretty quiet hostel and they do have notices up to remind people to be quiet from around 11pm to 9am which is thoughtful. I loved my stay here

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
27 úno 2017
9.4

Nice place to stay and enjoy, everybody is very friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 úno 2017
10.0

everything is perfect

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
18 úno 2017
8.3

Good hostel for the price. Bed was uncomfortable unfortunately. Location is not very central, but Riga is small. Staff was kind but couldn't always answer our questions, even about general things such as the Riga castle.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Lotyšsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 úno 2017
10.0

This is the best value for money in Riga city. It is quiet, calm, clean place to relax and have a good sleep and comfort. Located in the city center, there is access to anything in few minutes. All the public transport, best restaurants, grocery stores, shopping centers, in few minutes walk.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Ukrajina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 úno 2017
10.0

Расположение: недалеко от авто и ж/д вокзалов, 10-15 минут пешком. Рядом с центром. Хороший интерьер, приятная атмосфера :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovinsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 led 2017
9.7

Hostel is very cozy and has a great atmosphere. All of the staff are super helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 25 Recenze
9 led 2017
10.0

Excelente Hostel, em todos os aspectos, a 10min andando da estação central, perto de supermercado e da para ir andando até a cidade antiga, onde estão as principais atrações. Boa cama, quartos amplos, aquecedores Bons, excelente atendimento. Totalmente recomendado !!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.