Hostelworld.com

Central Hostel Riga

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1,770 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1,770 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.9
Central Hostel Riga Located at E. Birznieka-Upisa iela 20, , Riga.
Central Hostel Riga
Latvia
Riga LV-1050 E. Birznieka-Upisa iela 20
88% 1770
56.9491639 24.1292381
Central Hostel Riga
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 dub 2016
9.4

A great hostel! The price and quality of the match! Very comfortable and clean. We don`t expect such a good repair and furniture for this price. More like a hotel. I advise all travelers. But only one thing - the hostel is not on the busy street, so at night it`s not very comfortable to go alone.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Lotyšsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 dub 2016
10.0

Close to Old town, very warm, nice atmosphere, friendly staff, power shower and good cleanness!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2016
9.1

Awesome hostel! People very nice in the commun rooms and staff people very kind! I really recommend this hostel :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Litva, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2016
9.1

Our stay was really nice, good location, really nearby bars so we did'nt have to go across the whole city! Staff is very friendly, they will always say good morming or goodnight. Atmosphare is cozy too. Our private was nice and cozy too. And even though the bathroom is shared, didn't made any waiting lines and it was very clean!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Vietnam, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2016
9.4

It's a nice hostel to stay. I spent first two nights in female dorm and last night I stayed in twin room with my sister. Room was really nice and comfortable enough. The only thing I don't really like is that the street of hostel is a bit dark. Although there was nothing happened, I was still a bit scared on the day I arrived late nearly midnight. So if you are female and walk alone in the evening, you just need to be more careful :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 dub 2016
10.0

I have never lived in such a cheap,wonderful,friendly hostel.The staff are warmhearted,unbelievable facilities with almost every.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Johny24
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
6 dub 2016
5.7

La ubicación es cercana a la estación de tren, pero la verdad no es muy buena, no hay nada alrededor y el barrio no se siente muy seguro, en cuanto a la relación calidad-precio deja mucho que desear, a pesar de ser barato no necesariamente tiene que estar en malas condiciones, los "colchones" ni eso son, y las sábanas rotas y viejas, no tiene ambiente en lo absoluto. Pero para una estancia rápida igual y no está mal.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 dub 2016
6.6

The area felt pretty dodgy and was a decent walk to old town. The bathrooms were ok.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
5 dub 2016
10.0

Lovely hostel! I'd always come again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
2 dub 2016
10.0

Great hostel. Everything was perfect just the wifi got a little bit problem during our stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.