Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Globetrotter Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 431 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 431 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • cann478070
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
30 čvc 2017
8.0

Loved how close the backpackers was to the train station. Nothing wrong at all with the stay, very basic accommodation that's all you need, friendly staff also.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Hungry_Chemist
  • Australia, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
24 čvc 2017
8.9

Really convenient location, close to both the train station and the old city. Everything was quite clean, rooms were small but didn't feel cramped.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
11 čvc 2017
9.4

Receptionist was so lovely and very helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 čvc 2017
9.1

Great hostel, wonderful city. Actually liked it so much that when i returned to Leipzig i returned to Globetrotter, it has a great vibe and the layout encourages social interaction. Also one of the cleanest places ive stayed in europe, though bring your own bedsheets.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
30 čer 2017
7.4

Près de la gare centrale et du centre. Très bruyant étant donné le tram qui circule à toute heure de la journée et de la nuit. Très propre en général. Les employés sont sympathiques. Ambiance peu animée. Globalement, bon rapport qualité prix, parfait pour un séjour à Leipzig.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čer 2017
8.6

Was there for the WGT and I heard that due to high demand I had payed more than regular so I'm a little bit biased on the "Value for Money" part. Except that the bunk above me where I was sleeping could use some repair I don't have much to remark. Overall it's just a 5 minute walk from the central station, the staff was friendly and the place basically served its purpose.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 kvě 2017
9.1

Parfait, très bien situé, propre et personnel sympa et accueillant !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
25 dub 2017
10.0

This is an excellent hostel. I recommend it without hesitation.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
17 bře 2017
8.0

nettes Hostel - aber iwie eher Jugendherbergsflair als Hostelflair...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
1 bře 2017
6.9

Hostel was comfortable but lacking in atmosphere, nice kitchen area but maybe due to time of year (Feb/march) not very busy and others staying were much older than us. Friendly staff and good location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.