Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Center Valencia Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 2,806 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.4
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 2,806 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.4
Center Valencia Youth Hostel Located at Samaniego, 18, , Valencia.
Center Valencia Youth Hostel
Spain
Valencia Valencia 46003 Samaniego, 18
81% 2806
39.4774050 -0.3762970
Center Valencia Youth Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 lis 2016
5.1

I stayed here for two nights, the linen smelled of cigarette, the breakfast was average and the showers were horrible. The male staff were rude and provided no help when I wanted to print my bus tickets for the next day, instead chose to ignore me while I stood at the counter and waited to speak to him for ten minutes. Also, someone in my room stole all my cash from my bag while I slept, my fault for leaving it insecure but still, Overall bad experience

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 lis 2016
2.0

Pessimo.. dallo Staff alla gente che lo frequenta (soprattutto spagnoli). Molto chiassoso fino a notte.. alla reception il ragazzo molto maleducato e per finire i bagni molto sporchi..

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
11 lis 2016
10.0

Amazing, cheap price and you get more than the rest of the hostels. Clean rooms, lockers. Nice kitchen and living room to talk with others. I will recommended the hostel to any backpacker looking for a nice location great and helpful staff and the right price for our budget.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 lis 2016
9.4

Todo muy bien,muy buena ubicación y el personal majísimo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 lis 2016
10.0

Buenas, soy chile chile y recomiendo muchisimo este hostal, la gente del staff fue infinitamente amable conmigo, yo venia llegando de una gran resaca y me dieron una cama abajo, me dejaron hacer check in antes de lo hora oficial por el mismo motivo y general todo fueron muy hospitalarios, yo iba viajando solo y valencia fue mi primera parada, para los que estan en las mismas es un buen lugar para conocer gente ahi que estan en la misma onda, tiene cocina y permiten ingresar alcohol, asi tal cual

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ErinMercer
  • Australia, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 lis 2016
9.4

Fantastic hostel, staff were really friendly and the roof top terrace was awesome. Would go back again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 lis 2016
7.4

The location was perfect and easy to get to, and the staff were helpful! But we were very cramped in our room and had an issue with beds getting mixed around, so we got back one night to other people in one of our beds which was quite frustrating.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
2 lis 2016
9.1

Nice hostel, good location, not the best facilities, but cheap. breakfast was included but really not very nice

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 říj 2016
10.0

Recepcionista muy majo y con ganas de ayudar. Excelente relación calidad/precio. Altamente recomendado

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
31 říj 2016
9.1

造りは小さいですが、テラスもあって、キッチンもあって、朝食も付いてこの金額はお得だと思います。 スタッフも感じ良かったし、観光も便利でした。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.