Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Center Valencia Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 3224 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 3224 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
19 srp 2017
8.6

Pour accéder au lit du haut, les barreaux sont si étroits que les personnes obèses ne peuvent y parvenir sans quelques suées froides.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 srp 2017
9.4

One of the best hostel that I've never been. Perfect position and just 20min by walk from the train station. Amazing atmosphere, in the weekend in the terrace a lot of guys and beer for 1€ and then pub crawls or walking tours for the city. If I'll come back in city I definitely going in this place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 srp 2017
4.9

The breakfast wasn't good, the room wasn't clean and it was kind of wet, the air conditioner didn't work well. It was a small place and many people. I dont recomend this hostel.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 srp 2017
7.7

La ubicación está perfecta en pleno centro de Valencia. La limpieza podría mejorar. El desayuno es MUY pobre. En mi habitación, me tocó una cama de arriba que las escaleras para poder subir estaban bloqueadas por otra cama, me fue MUY complicado poder subir. El personal bien.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
16 srp 2017
6.0

Chambre très très petite et on doit demander à la réception pour ouvrir l'air climatisé... Quelques employés sont particulièrement bêtes mais pas tous. L'emplacement est bon et transport collectif proche pour se rendre à la plage.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 srp 2017
9.1

Perfect location with very helpful staff. Wifi in the rooms and computers available in lobby. Toast and juice breakfast included. AC in the rooms=incredible in August heat. Rooftop bar Thurs-Sun, met some really cool people over cheap drinks then organized our own pub crawl instead of going on the £15 one arranged by hostel. Had a great time at this hostel for a very cheap price.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2017
9.7

Buen lugar para pasar unos días

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 srp 2017
6.9

Worst hostel I've stayed in Spain, toilets smell and not enough of them per floor. Atmosphere was ok, not the easiest to meet people. However, great location and Valencia is amazing.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
11 srp 2017
6.3

Muy buena ubicación, en pleno centro histórico de la ciudad. Buen ambiente entre los huéspedes. Pero la limpieza y mantenimiento de la infraestructura era descuidada. Y muy poco personal.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • sharyulia
  • Rusko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 srp 2017
8.6

Nice hostel, but it's not so clean in the rooms, kitchen is small for this huge hostel and the stairs to the bed are uncomfortable. But stuff is super nice and friendly!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.