Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Caulaincourt Montmartre Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 4484 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 4484 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 srp 2017
8.0

Het was prima !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Khannanakul01
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 srp 2017
6.0

Overall okay away from more important locations

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • DannyRowe61
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
29 čvc 2017
10.0

Excellent location. Very very pleasant room which was three bed but I had this to myself. Superb facilities for excellent price.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 čvc 2017
6.9

Overall a good hostel. We had no problems. However the corners of our room were very dusty.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 čvc 2017
7.4

El hostel esta bien, es pintoresco y muy bien ubicado. El desayuno es básico pero bueno. Lo que tengo que destacar es la pésima atención del personal. Salvo un solo empleado que se portó amable, el resto de los recepcionistas ni siquiera respondían al saludo. Ni que hablar si solicitabamos alguna recomendación o teníamos consulta. Siendo un lugar tan turístico como París, creo que es una gran falla.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • luizfernando4899269
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 čvc 2017
8.9

Próximo a estação de metrô, bom café da manhã. Banheiro muito pequeno, sem contar que para os quartos coletivos, o chuveiro fica dentro do quarto, porém a privada fica no corredor.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • roodydoody
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čvc 2017
8.3

The bar was permanently closed. I wish the luggage room was clearly accessable. It is like I had to know to insist. They told ne know when I first arrived... overall, I would go back. Staff were very helpful!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
10 čvc 2017
6.0

Location was in a nice neighborhood. Room was very small and dark. The light kept flickering which was annoying. Good for one night stay.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 čvc 2017
8.9

Em geral o hostel é bastante bom, principalmente considerando os preços de Paris e a localização! Deixou um pouco a desejar na segurança, já que não tinha armário com chave no quarto. Também a limpeza dos quartos não era muito minuciosa, limpavam somente o banheiro e o chão do quarto era cheio de cabelos e sujeiras. O lugar possui muitas escadas, mas isso é bastante característico da cidade de Paris, principalmente do bairro de Montmartre, quem viaja com malas muito grande pode ter problemas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 čvc 2017
8.3

Me encantó que tuvieran un recepciónista que hablara español!! Y el desayuno muy bien!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.