Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Caulaincourt Montmartre Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 4440 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 4440 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 čer 2017
9.7

A Perfect Spot for discovering Paris.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čer 2017
9.4

GENIAL. Personal muy amable y dispuesto a ayudar. Atmósfera muy acogedora y agradable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
5 čer 2017
7.1

Yes enjoyed my stay here but used it more as a base as I was out most of the time. Loved tube hopping to the different places and underground not far from hostel

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čer 2017
8.6

La mejor relación precio calidad lo recomiendo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 čer 2017
8.6

Caro para tener baño compartido, personal que habla sólo su lenguaje

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Zimbabwe, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 kvě 2017
4.3

This hostel is crummy overall. I booked an ensuite room and it was a tiny little box. The sheets smelled like mould and the ways were dusty. Don't stay if you have allergies. Level of cleanliness, even for a hostel, is appalling. And there is ONE toilet in the hallway for I don't know how many people. The toilet is tiny, was perpetually dirty and disgusting to use. Seriously, stay in an airbnb. I moved out after 2 nights and don't regret my decision. Also not worth 60 whole euros for this mess

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
27 kvě 2017
8.3

Basic hostel in a lovely area of Montmarte. Free breakfast is very nice as far as free hostel breakfasts go, with rolls, croissants, and a variety of cereals. Beds were comfy if you like firm beds.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 kvě 2017
6.9

This Hostel desperatly lacks a common room. Also during night times no drinking in the lobby allowed. This is why I didn't get to know any new person also staying there during a complete week there! I really missed that! Breakfast is ok (orange juice, coffee, milk, cereals, french bread, croissant, confiture, butter) Room was fine and clean.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • erinwohlgemuth
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
25 kvě 2017
8.9

I was traveling with a friend but we had booked seperatly . The staff member who checked us in was very kind and moved us into a room together. The breakfast was good and we were in the heart of Montmartre and really close to a metro stop. There's also a fantastique pâtisserie right across the street. I Would definetly go back :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2017
9.7

Excelente el personal y el establecimiento

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.