Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cathedral House Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 199 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 199 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 čvc 2017
10.0

Great hostel, one of the best we went to in Spain. The woman in charge was extraordinary and really comprehensive. We had to leave early the next morning and she left us something to eat for breakfast anyways. We had a great clean room and washroom. It is right near all the attractions you want to see.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čer 2017
9.1

In het centrum gelegen acommodatie, alles goed bereikbaar vriendelijk personeel ontbijt viel een beetje tegen kamers zijn schoon bedden konden beter. al met al is het een aanrader!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
22 čer 2017
9.4

Ótima localização, próximo aos principais pontos turísticos. Ambiente tranquilo, agradável e familiar, perfeito para uma boa noite de sono.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
15 čer 2017
9.7

We loved staying here! It is more B&B than hostel since it is so small, but they had everything we needed: strong wifi and air conditioning, clean and large showers, and a super comfortable room. The staff was also very helpful and it seems like it is right in the center of the city (though Sevilla is small).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
3 čer 2017
10.0

Maria was such a great host and we really had a pleasant stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2017
8.3

The rooms were very small but the location was good. The breakfast was all out by the time we went to go get it but I felt safe and it was fine for a cheap hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
19 kvě 2017
2.0

Think about all the discomfort that you could possibly have while staying at hostels. This place has them all. Imagínate las molestias que pueda tener mientras te quedes en hostales. Este hostal tiene todos. 호스텔에서 지내면서 불편한 점들을 생각해보세요. 이 곳에 다 있습니다.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 kvě 2017
10.0

Hermoso hostel, muy tranquilo con excelente ubicación, super limpio, el personal super amable! Definitivamente excelente lugar para hospedarse!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
8 kvě 2017
8.0

Bon emplacement par rapport aux visites. Mais une seule salle d'eau incluant la partie toilettes pour tout l’hôtel, c'est un peu juste. Sinon un personnel très aimable quand il est présent.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 dub 2017
10.0

Un hostal muy recomendable. Muy tranquilo y en una zona muy bien ubicada. El personal siempre atento a cualquier cosa. Seguro que volveré.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.