Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Castle Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 580 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 580 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 bře 2017
8.0

Really nice hostel. Warm and quiet.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2017
9.7

Lovely hostel with very friendly staff and owner. Its very small and compact, but has everything. complimentary tea and coffee and breakfast cereal and toast, as much as you like. Quite and considerate fellow guests, however, its on a very busy street, so that noise is audible at times. Public car park just across the road which was great.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 25-30
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
13 bře 2017
8.9

Nice place to stay in Tralee, the private 2 bedroom was perfect.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 60 Recenze
8 bře 2017
8.6

Hostel was ok. Both Steve & Nick are friendly. It was very quiet though as possibly off season. Breakfast ordinary, wifi only worked in reception and kitchen which was a bit inconvenient especially when you want to book things at the end of the night. Also beds are a bit creaky. Bathroom was great, hot water was available too.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
2 pro 2016
9.4

Very sweet couple running this hostel! Really appreciated them storing my bags while I walked a few days of the dingle way!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
22 lis 2016
10.0

Sehr nettes, gemütliches und familiengeführtes hostel in tralee. Der hostelvater war sehr nett und wir hatten einen schönen Aufenthalt. Danke dafür!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 lis 2016
10.0

My week at the Castle Hostel was excellent. Great Staff, Central Location, Great value for money, Very Clean & All my needs were met and more.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 lis 2016
10.0

I stayed for 8 nights in Castle Hostel and I was very satisfied with my stay, high level of cleanliness, excellent Quality of personal supervision by owners themselves made my stay there a delightful experience. I highly recommend it to all

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 lis 2016
9.1

Hatte einen kompletten Schlafsaal für mich allein. Übliches Continental Frühstück, saubere Räume, wahnsinnig nette Familie. Manko: die Matratze meines dort verwendeten Bettes sollte ausgetauscht werden. Extrem durchgelegen und man spürte den kaputten Fedekern. Ansonsten empfehle ich das Hostel defintiv weiter.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
22 říj 2016
9.4

Great location. Owners very friendly and helpful. Definitely would stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.