Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Castle Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 539 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 539 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.1
Castle Hostel Located at Castle Street, Kerry, Tralee.
Castle Hostel
Ireland
Tralee Kerry Castle Street, Kerry
87% 539
52.2692603 -9.7039908
Castle Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 srp 2016
10.0

We really enjoyed our stay in castle hostel Stephen and his good wife are very accommodating very friendly I would highly recommend it very clean very comfortable and very central great value for money kind regards James Brady

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
14 srp 2016
9.4

I liked the staff. Except for the owner who was very rude to me and several other guests. She made me not want to return there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2016
6.0

A very small dorm room with poor ventilation.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • chris_ac78
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 srp 2016
6.6

Cuisine à disposition. Petit espace de vie. Chambre qui ne fermait pas. Serviette de douche fournie. Carte bleue non acceptée.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 srp 2016
9.1

Thanks for making us feel welcome & comfy!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 srp 2016
9.1

Petite chambre simple mais tres propre. Hostel bien place dans Tralee.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 srp 2016
8.6

Had a lovely few days in tralee , hostel near town so not a too far to walk from shops or train station, i would recommend this hostel to people for a cheap get away .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 36 Recenze
29 čvc 2016
8.3

GOOD: It's a hostel managed for a beautiful Irish family. Staff was very nice. Free breakfast was okay. Price was fine. BAD: Only one bathroom for 13 beds (2 rooms). WiFi does not work in the rooms upstairs.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 čvc 2016
9.7

Gut gelegenes Hostel und das Preis Leistungsverhältnis ist sehr gut.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 čvc 2016
6.9

Idéal pour un passage d'un nuit. Pas de parking. Ville agréable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.