Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Castle Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 593 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 593 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 dub 2017
9.4

Hostel staff very friendly and helpful. Location in town centre convenient but bit noisy. Overall we really liked it. Highly recommended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 dub 2017
8.3

Netter Vermieter, super Badezimmer und Katastrophale Betten und Matratzen.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
13 dub 2017
7.7

The staff is a bit quirky when it comes handling things like breakfast and operating the dishwasher. There is also just a stove and no oven, consider that if you are selfcatering.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2017
9.1

A great place with very nice staff and a great location. Live traditional Irish music every night right next door. Central to several really nice hikes. (important for the solo traveler with no car for transportation)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
10.0

Really nice stay at Castle Hostel. The hostel is really nice, clean and cosy.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 bře 2017
9.7

Posizione eccellente, personale molto gentile e disponibile, camera pulita e accogliente anche se piccola. Unica pecca la connessione e wifi "ballerina e debole" forse per la posizione della camera al piano alto. Non posso recensire la colazione perché siamo partiti all'alba... ma devo dire che la cucina era ben attrezzata e pulita. Consigliato vivamente anche per la tranquillità.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 bře 2017
8.0

Really nice hostel. Warm and quiet.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • LennardRamone
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 38 Recenze
18 bře 2017
8.0

To be honest, I was on my way to drunk when I got there, and still drunk when I left, but I have no complaints.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2017
9.7

Lovely hostel with very friendly staff and owner. Its very small and compact, but has everything. complimentary tea and coffee and breakfast cereal and toast, as much as you like. Quite and considerate fellow guests, however, its on a very busy street, so that noise is audible at times. Public car park just across the road which was great.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 25-30
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
13 bře 2017
8.9

Nice place to stay in Tralee, the private 2 bedroom was perfect.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.