Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Castle Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 520 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 520 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.1
Castle Hostel Located at Castle Street, Kerry, Tralee.
Castle Hostel
Ireland
Tralee Kerry Castle Street, Kerry
86% 520
52.2692603 -9.7039908
Castle Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 čvc 2016
9.7

Very central but quiet during the night. Staff was extremely friendly and helpful. Clean and tidy, especially the bathroom. (We had a room en suite)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
7 čvc 2016
10.0

Great place. Good staff. Excellent location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čvc 2016
10.0

A wonderull, nice Hostel. You feel like in a family😊 Friendly and helpfull Staff. Thanks to Claire ....!!!! I will stay here when i come back To Tralee!!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • gillesprochasson5154
  • Francie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
1 čvc 2016
8.0

Tout est très petit et assez inconfortable dans cet hostel, le pire étant le cabinet de toilette, entre le bruit du ventilateur et celui du chauffe-eau instantané, discrétion impossible !!! Attention aux brûlures possible avec ce fichu chauffe-eau ...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
30 čer 2016
7.4

Niveau sécurité, c'est pas top. Personne ne fermait jamais la porte à clé. Donc n'importe qui avait accès à la chambre et donc aux affaires de chacun. Autre point négatif : matelas à ressorts Le manager est très agréable et dévoué. L'auberge est située dans la rue principale de Tralee. Mais il n'y a pas grand chose à faire à Tralee....

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
25 čer 2016
7.7

Unglaublich schlechte betten-quietschend und durchgelegene matratzen. Auch die bettwäsche wurde nicht gewechselt was man am geruch bemerkte. Sonst ziemlich sauberes und gemütliches hostel. Das bad im 8-bett zimmer wat toll!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 čer 2016
10.0

such a lovely place! Staff is very cool and I'll go back with no hesitation!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 čer 2016
10.0

Very good hostel. Highly recommended! I'm definitely gonna stay here if I'm in Tralee again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 čer 2016
9.7

I stayed here for 2 nights and loved it. The hostel is very clean and it had a very welcoming atmosphere. If I ever make it back to Tralee, I would definitely stay here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 čer 2016
9.4

Nice small hostel. The hostel manager was very friendly and I enjoyed to talk to him. There are free lockers, just ask if you want to use one. Nothing to complain. I can recommend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.