Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Castle Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 223 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 223 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čer 2017
10.0

Made very welcome and a good standard....it was not full but not sure of shower facilities if it had been full

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 čer 2017
8.0

Nice, quiet place. Walking distance to bars, grocery, and waterfront. The wifi was turned off for the night, so that was annoying. But, clean and comfortable place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jesscontact166146
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
11 čer 2017
8.6

Cute little hostel, very calm. It was pretty empty through out our stay, only downside was that the wifi did not connect after 6pm for some reason? Walking distance to stores. If you're in a car, parking is free :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 čer 2017
9.1

Satisfaite du séjour, nous avons eu la bonne surprise d'avoir une salle de bain privée qui n'était pas prévue. Cuisine, commodités, facilités à sa garer, personnel cordial, parfait!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 čer 2017
9.4

Quaint and sweet, if you are looking for a restorative and quiet place to rest, I highly recommend this place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
24 kvě 2017
10.0

This is a cozy place, conveniently located in town, and the staff were very helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 kvě 2017
10.0

Very good, helpful staff good clean large room ,would recomend to anyone brilliant .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2017
8.9

They were in the process of renovating and adding another bathroom and shower along with painting some rooms. They gave us a larger room which was nice. Until the remodeling is finished it may be dusty from the sanding. This mess just come from renovations. It is in a great location. I would recommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 dub 2017
9.7

Thanks for breakfast, an unexpected bonus. Had a twin room rather than the double that was booked, I guess due to the rennovations? Anyway, the twin room was very nice. All the bst.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 dub 2017
10.0

We had a great stay and I fully can commend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.