Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Castle Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 194 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 194 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.8
Castle Hostel Located at 38 Quay Road, , Ballycastle.
Castle Hostel
Northern Ireland
Ballycastle BT54 6BH 38 Quay Road
92% 194
55.2041491 -6.2433242
Castle Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 srp 2016
10.0

Accueil très chaleureux. Bonne ambiance dans ce lieu. Grande propreté.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
13 srp 2016
10.0

Das Castle Hostel liegt nur einen Katzensprung vom Strand entfernt! Die Küchenausstattung ist vollkommen ausreichend und der Aufenthalts/-Essensraum recht gemütlich. Auch unser Zimmer war hübsch - insgesamt herrscht eine eher familiäre Atmosphäre. Wir konnten unser Auto auch direkt vor dem Haus abstellen. Alles bestens.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 srp 2016
8.6

Ein gemütliches Hostel. Besitzer hat einen etwas eigenartigen Humor. Zimmer sind sauber. Küche könnte etwas mehr Kochutensilien haben, aber es ist okay. Zentral gelegen - gute Verbindung um auf Rathlin Islands zu kommen. Pubs in 5-10min zu erreichen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • estelleseby9809
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 čvc 2016
6.9

Just lacking a bit of 'human' aspect; but nice and cosy place :)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čvc 2016
7.4

Das Preis-Leistungs-Verhältnis hat absolut gestimmt. Das Personal/ Der Inhaber war sehr freundlich und hilfsbereit. Lage: Nicht direkt im Zentrum von Ballycastle, jedoch ist der Ort verhältnismäßig klein, weshalb die Lage so oder so zentral ist. Das Hostel war generell ruhig, man könnte enspannt und ohne Störungen schlafen. Bezüglich der Hygiene bin ich persönlich sehr penibel, egal ob Hostel, Hotel, Lodge etc. Die Hygiene im Castle Hostel war jedoch zufriedenstellend, mehr aber auch nicht

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Severní Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čvc 2016
9.7

Excellent.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2016
9.4

Très bonne auberge ! Personnel très accueillant, l'endroit est très propre, tout est calme, on dort très bien dans de bons lits. On se sent comme dans une maison. Très bon rapport qualité/prix également.Je recommande vivement cette auberge !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
16 čvc 2016
9.4

I really liked having a private room during this time of my vacation. I did think that the price was a bit high, but realize that the price was for a double bed in a private room in the middle of summer. Being a single traveler, I paid the full fee. Very clean, conveninet kitchen -- clean and user friendly. Nice location for what I was doing in Ballycastle. A lovely hostel in a lovely city. It seemed more than a hostel; more like a comfortable B&B without the breakfast!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Skupina ženy, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 čvc 2016
9.1

Un ostello piccolo: una casetta con pochi appartamenti, molto tranquillo; essendoci pochi appartamenti il bagno in comune è poco frequentato e può capitare che per 1 notte magari non ci siano altre persone che lo utilizzino e quindi di averlo tutto per sé, anche se questo non è un problema! Se lo fosse non si dovrebbe andare in un ostello, ovvio! Nel nostro caso avevamo il bagno attaccato alla stanza. La stanza era molto carina, curata nell'arredamento, pulita! Da consigliare assolutamente!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 čvc 2016
9.7

We stayed at the Castle Hostel en-route to the Giants Causeway. Delighted with our stay, we were met by the friendly host and shown to our room. We had accidentally booked 2 singles though they were happy to accomodate and moved us to a double. There is off street parking available, leaving us free to explore the town by foot. The town is lovely and the hostel had great recommendations for dinner.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.