Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Castle Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 219 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 219 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 kvě 2017
10.0

Very good, helpful staff good clean large room ,would recomend to anyone brilliant .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2017
8.9

They were in the process of renovating and adding another bathroom and shower along with painting some rooms. They gave us a larger room which was nice. Until the remodeling is finished it may be dusty from the sanding. This mess just come from renovations. It is in a great location. I would recommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 dub 2017
9.7

Thanks for breakfast, an unexpected bonus. Had a twin room rather than the double that was booked, I guess due to the rennovations? Anyway, the twin room was very nice. All the bst.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 dub 2017
10.0

We had a great stay and I fully can commend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2017
9.4

Really good value for money and friendly, informative staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
9.7

Perfect stay in Ballycastle. Landlord is very Kind, accommodation is perfect, 200m from the sea. Very good Quality / Price. I recommend for renting ! I know where to go if I come back to Ballycastle :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 úno 2017
9.7

Great place, feels more like a B&B rather than a hostel. My partner and I stayed in one of the private rooms and it really has all you need. The main lounge is a great size and kitchen is fully functional. Really enjoyed the flexibility of having no curfew and overall it was one of the better hostels I've stayed. Its by no means a party place, but location to bars is fantastic and with a large group it would be a great place for a weekend away with friends.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
15 pro 2016
8.6

Auberge très clean, rien à dire sur la chambre, sdb ou cuisine. Personnels à l'écoute pour toutes demandes. Tout seul dans l’auberge en cette fin décembre.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.