Hostelworld.com

Cashel Hostel

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 240 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 7.0
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 240 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 7.0
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.5
Cashel Hostel Located at 5 John St, , Cashel.
Cashel Hostel
Ireland
Cashel 5 John St
77% 240
52.5157246 -7.8875398
Cashel Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
7 kvě 2016
3.1

There is no parking. They said that there were no machines for us to pay with cards, but it was writen here that bank cards were accepted. We slept in a dormitory and they said to us that they don't give the keys for the dormitory to the clients. So, we slept with our valuables, because we were afraid of thieft and there wasn't any locker either. Also, the heating wasn't working. And, to top it all, we found a bedbug in the morning! We'll never book a room there again. Please, don't eit

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 dub 2016
4.6

Nous avons réservé une chambre privée sur internet en signalant notre arrivé à 21h. Finalement nous nous sommes présenté plus tôt et nous apprenons que le propriétaire à tout simplement laissé notre chambre à d'autres personnes. Nous nous retrouvons donc en dortoir. L'employé qui nous a reçu été terriblement gêné. Le propriétaire as fini par se montrer et se présenter en sauveur, mais il as tenté de nous faire payer le tarif d'une chambre privée alors que nous avions convenu d'un tarif dortoir..

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
10.0

Very nice. Our stay was too quick but a lovely hostel and staff were very friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 dub 2016
8.0

Petite auberge de jeunesse familiale et chaleureuse. Le personnel est très bien, l'auberge sans prétention mais confortable. Pas de petit dej mais il y a une boulagerie tout près! Le village est sympa pour une petite étape.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 bře 2016
8.6

had a really good time in this hostel, everybody there was really friendly! the location was great as well, center on the town you could walk to everywhere. the only things maybe could improve was that no room was locked, so anyone could enter anywhere if they wanted, and it also was a bit cold. but if ever in Cashel again I would def repeat ^^

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
19 bře 2016
8.0

Le personnel est très accueillant et amical. La cuisine est très agréable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 bře 2016
7.7

The heating system didn't work in our room first, but thanks to Everson, the hostel staff, finally we got 2 other rooms where there was already warm. He also helped us with basic infos like going out to a nice traditional Irish pub or visiting the sights of the city. Thank you for everything ;)!!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 led 2016
8.0

Good spot ! friendly, I really liked the living room and the showers are really good.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.