Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 211 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 211 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.4
Casa del Agua Located at Avenue Guzman, , Granada.
Casa del Agua
Nicaragua
Granada Avenue Guzman
96% 211
11.9287871 -85.9533512
Casa del Agua
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 kvě 2016
10.0

Gerry gave us spot-on advice for things to do around the city-- we loved our stay here! So many awesome extras (free bikes, cereal, coffee and donuts, etc). A quiet oasis. Highly recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2016
9.7

Das Hostel ist sehr schön gemacht. Die Zimmer sind groß und die Betten bequem. Es ist sauber und man fühlt sich wohl. Gerry ist sehr gastfreundlich und hilfsbereit. Es gibt einen Pool im Innenhof. Dort befindet sich auch eine offene Küche, die man nutzen kann. Es gibt kostenlos Wasser, und Frühstück (Müsli mit Milch). Es gab sogar kostenlos Donuts. Wir konnten leider nur eine Nacht bleiben, wären aber sehr gerne länger geblieben.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 dub 2016
9.7

Owner/operator (Gerry) is extremely prompt at responding to emails and has the scoop on everything worth doing in Granada. Superb location right in the middle of town with a nice pool to cool off in. Highly recommended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kostarika, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 dub 2016
9.4

Me gusto mucho el lugar, tiene una excelente ubicación, las personas agradables, la habitación estaba muy cómoda y el perdonal los puede ayudar en todo, lo único que podrían mejorar es la limpieza de la piscina, pero definitivamente volvería.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
29 bře 2016
9.1

Our group of three enjoyed our stay. Great location just off the main plaza. The pool was a huge benefit in the heat! Also, we enjoyed that there was cereal and doughnuts provided for breakfast which we hadn't been expecting. It's a quiet and family-friendly place - more like a guesthouse than hostel. The one area for improvement is the room - the single bed for the third guest was not very comfortable. Also, the windows need screens -the first night when we left them open we got bitten.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 bře 2016
8.9

Una casa increíble en pleno centro, el único fallo que los baños no estaban demasiado limpios.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • rcecampos
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 bře 2016
8.3

Place is great!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
19 bře 2016
10.0

Gerry is great! So friendly and makes you feel at home. All the staff is great although I had to use my broken Spanish to communicate. They have water refills, a fridge which we used for some fruit and a stove if you want to use it. It's a small place with maybe 5? Rooms in total so it doesn't feel like a packed hotel. There's a small pool to use which many smaller places would never have. Rooms are standard but they're clean. would definitely stay here if I come back to Granada.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 bře 2016
10.0

Ein sehr schönes Hostel. Besonders sind die Tipps von Gerry, der jeden Morgen Kaffee kocht und seinen Gästen dabei Informationen für ihre Ausflüge gibt. Das ist einzigartig! Danke Gerry!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Shanon
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 bře 2016
8.9

Great central location. The owner Jerry, gave us wonderful suggestions on where to go and where to ear. we will stay there again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.