Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 209 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 209 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.4
Casa del Agua Located at Avenue Guzman, , Granada.
Casa del Agua
Nicaragua
Granada Avenue Guzman
95% 209
11.9287871 -85.9533512
Casa del Agua
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 dub 2016
9.7

Owner/operator (Gerry) is extremely prompt at responding to emails and has the scoop on everything worth doing in Granada. Superb location right in the middle of town with a nice pool to cool off in. Highly recommended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kostarika, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 dub 2016
9.4

Me gusto mucho el lugar, tiene una excelente ubicación, las personas agradables, la habitación estaba muy cómoda y el perdonal los puede ayudar en todo, lo único que podrían mejorar es la limpieza de la piscina, pero definitivamente volvería.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
29 bře 2016
9.1

Our group of three enjoyed our stay. Great location just off the main plaza. The pool was a huge benefit in the heat! Also, we enjoyed that there was cereal and doughnuts provided for breakfast which we hadn't been expecting. It's a quiet and family-friendly place - more like a guesthouse than hostel. The one area for improvement is the room - the single bed for the third guest was not very comfortable. Also, the windows need screens -the first night when we left them open we got bitten.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 bře 2016
8.9

Una casa increíble en pleno centro, el único fallo que los baños no estaban demasiado limpios.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • rcecampos
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 bře 2016
8.3

Place is great!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
19 bře 2016
10.0

Gerry is great! So friendly and makes you feel at home. All the staff is great although I had to use my broken Spanish to communicate. They have water refills, a fridge which we used for some fruit and a stove if you want to use it. It's a small place with maybe 5? Rooms in total so it doesn't feel like a packed hotel. There's a small pool to use which many smaller places would never have. Rooms are standard but they're clean. would definitely stay here if I come back to Granada.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 bře 2016
10.0

Ein sehr schönes Hostel. Besonders sind die Tipps von Gerry, der jeden Morgen Kaffee kocht und seinen Gästen dabei Informationen für ihre Ausflüge gibt. Das ist einzigartig! Danke Gerry!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Shanon
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 bře 2016
8.9

Great central location. The owner Jerry, gave us wonderful suggestions on where to go and where to ear. we will stay there again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
5 bře 2016
9.4

perfect location and nice pool... Gerry gives you all the information you need. Expensive laudry service if they don't do it themselves.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 bře 2016
9.1

Had a very good stay in Granada. Owner is very friendly and you deel at home directly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.