Hostelworld.com

Casa Quimbaya Backpackers Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 82 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 82 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.3
Casa Quimbaya Backpackers Hostel Located at Calle 16N # 14-92, , Armenia.
Casa Quimbaya Backpackers Hostel
Colombia
Armenia Quindao 630004 Calle 16N # 14-92
83% 82
4.5559551 -75.6586790
Casa Quimbaya Backpackers Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 dub 2016
10.0

Es un hostal muy agradable y cómodo con una excelente ubicación.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 bře 2016
7.4

Al llegar hubo un problema con la reserva: solo aparecía una noche reservada (cuando eran dos) y la habitación habia sido sobrevendida. Sin embargo, la chica del hostal fue muy amable y pudo resolver el problema. La habitación no fue tan cómoda: los colchones eran muy blandos y hacia mucho calor. No había ventilador disponible entonces tuvimos que dormir con la puerta abierta. Del Staff no hay ninguna queja, al contrario todos son muy amables.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 bře 2016
9.7

I absolutely loved this hostel!! The beds were super comfortable and other than my one night with a cold shower (the other night it was perfectly hot), I had a great stay! The staff are super friendly and helpful. The location is really nice because there are a bunch of restaurants nearby and I felt completely safe. They also have a cafe and the food is delicious. Really recommend it!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 úno 2016
4.6

We were given beds in a room without any window, in the basement of the building, where staff sleeps... Smelling humidity.... Plus the place is far from the bus station. I would not recommend this hotel.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
12 úno 2016
8.0

It's really nice that there's a cafe attached to the hostel so that there's a place to hang out and get something to eat, but the music being played in the cafe got a bit annoying. It was played fairly late into the night and we could hear it in our room and our room was easily the farthest away from the cafe.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 led 2016
9.7

Cool hostel with a wonderful staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 pro 2015
8.9

The Hostel is pretty good, I really like the locations and the staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
20 lis 2015
9.7

Location is not all bad at all. Though a tad further from the main bus station than I would have liked, the hostel is within walking distance (about 1.5 km) to where you could easily catch a bus to Salento for COP4k. Ambiance was great and staff was friendly and approachable. I missed the live music as I came in late but the cakes were great =) The house has an interesting layout that I like. Overall, I had enjoyed my brief stay and would have gone back if I had more days in Armenia.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.