Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 100 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 100 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.5
Casa Perla Located at Trigal 312, , Puerto Montt.
Casa Perla
Chile
Puerto Montt Trigal 312
82% 100
-41.4740685 -72.9565250
Casa Perla
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 dub 2016
9.4

Lo que más me destacó sobre Casa Perla era el sentido de estar de vacaciones con familia. Me sentí muy tranquila pq es muy seguro, limpio, y cómodo. Desayuno rico, buena gente, no es grande pero igual se puede conocer a otros viajantes. La dueña me recibió después de las 23h sin problema. Se necesita tomar un van/taxi/colectivo desde el aeropuerto pero queda cerca del terminal de buses y los micros que van a Puerto Varas y a Frutillar. Gracias Perla, Nieves, y Tomás!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 bře 2016
7.7

Unfortunately I left Casa Perla's with bed bugs :( I hope she fumigates the place. I did email her in regards to it so I would ask before staying there. Otherwise, I really loved her house and the stay. It is a bit far from the bus stop, and also up hill, but the town is small so it's not that bad.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
25 bře 2016
9.1

I stayed here for only a quick night in the 5 bed dorm. The house and bathroom were extremely clean and the bed was comfortable. There isn't much to do in Puerto montt but if you need a place to stay I would recommend it. Breakfast was bread, coffee, tea and juice.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
16 bře 2016
8.0

I arrived late from the bus terminal, the location is great from the bus terminal but i guess otherwise you can find a best location. Nice owner, speak Spanish and a very good english too ! Dorm room with real bed, so very confortable; Good wifi; Good breakfast

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • malchikmalchik
  • Mexiko, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
15 bře 2016
9.7

Muy buen, hostel algo tipico de la region, diferente......nueva experiencia......al 100

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
14 bře 2016
8.0

Das Casa Perla ist ein uriges altes Holzhaus mit den entsprechenden Bewohnern. Wenn man diese Art mag, dann kann man sich hier durchaus wohlfühlen. Das Dormzimmer ist groß und die Betten sehr gemütlich und warm. Auch die Küche bietet alles was man braucht, genauso wie das Frühstück mit selbstgekochter Marmelade.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 bře 2016
8.9

Nous sommes restés deux nuits chez Perla qui est une charmante personne. C'est une auberge très agréable avec une ambiance chaleureuse, après quelques temps à voyager, ça fait du bien d'arriver dans un véritable foyer. Perla a accepté qu'on laisse nos gros sacs pendant notre nuit à Chiloé entre nos deux nuits chez elle, c'est une personne très arrangeante et de bon conseil (restau notamment). Muchas gracias ! Pour info: horaires de cuisine particuliers (15h / 21h) lorsque nous y avons séjourné.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 bře 2016
8.9

Absolut empfehlenswert!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 46 Recenze
5 bře 2016
8.0

I enjoyed my stay with Perla. It's a very homey place, I felt like I was staying at my Nan's. Clean and comfortable. Enough space in the dorm, though no lockers. Breakfast was basic bread and jam, but the jam was homemade and delicious.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Denisejaro
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 bře 2016
7.4

Es una casa de familia con algunas habitaciones, que son confortables y limpias. El agua de la ducha salía un poco tibia.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.