Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 139 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 139 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 úno 2017
4.0

Pour routards , laisse à désirer pour la proprete

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
8 úno 2017
9.1

Home with a lot of character and Perla is wonderful. Not too far a walk from the Bus station and shopping. Basic breakfast and nice seating area. Yes the kitchen closes fairly early, but you can still hang out in the living area. Great place to pass through.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
2 úno 2017
6.3

It was okay for one night. Location 15 mins walk uphill from bus station. Kitchen shuts at 9pm and then there is nowehere to go really except your room. Perla is friendly though.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 úno 2017
9.7

Accueil très chaleureux. Perla est une femme extraordinaire, faite pour le métier qu'elle exerce

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 led 2017
9.7

Truly a home away from home. Perla is a fantastic host. :) Very comfortable bed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2017
9.7

Todo diez puntos. Es muy recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 led 2017
8.0

Très bonne auberge, le premier étage de la maison de Perla est dédié aux hôtes. Le petit déjeuner se fait en sa compagnie dans sa cuisine. Avec ses 31 années d'expérience Perla est une personne très accueillante et malgré le fait que la maison commence à se faire vieille je recommande l'adresse! A 10 minutes du centre ville et du terminal

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Klomotion
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 led 2017
9.1

Stayed just for one night, so i can't really comment on all. The hostel was in a calm neighberhood not far away from the center. 3000CLP from the busterminal with the taxi. The house is a bit older but overall clean and cozy. Beds are comfy. Perla was nice, called me a taxi for the other day and prepared breakfast earlier at 7am for me because i had to leave. It seems like the most guests are just there for one night because many buses or planes arrive in puerto montt.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 led 2017
7.4

The house is very nice, there are two bathrooms for all the guests, which is maybe too few. I had hot water for taking a shower, but other people had almost cold water. We could leave our luggage and pick it up later, which was very practical. The breakfast is served in the common kitchen, a nice cozy place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • mail_frede4901
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 led 2017
9.7

Ich war während meiner Zeit in Chile 3 Mal in diesem Hostel. Die Atmosphäre war jedes Mal sehr schön. Beim ersten Mal habe ich mit etwa 8 anderen Reisenden bei einem günstigen Wein meine Weiterreise geplant. Dafür steht unendlich viel Kartenmaterial zur Verfügung. Beim zweiten Mal haben wir Gesellschaftsspiele gespielt. Die Sauberkeit ist spitze und der Preis sehr günstig auch in der Saison. Man kann für wenig Geld auch Zelten. Die Familie spricht Englisch und ist super nett Jederzeit wieder!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.