Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 130 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 130 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.1
Casa Perla Located at Trigal 312, , Puerto Montt.
Casa Perla
Chile
Puerto Montt Trigal 312
84% 130
-41.4740685 -72.9565250
Casa Perla
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 led 2017
9.7

Truly a home away from home. Perla is a fantastic host. :) Very comfortable bed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2017
9.7

Todo diez puntos. Es muy recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 led 2017
8.0

Très bonne auberge, le premier étage de la maison de Perla est dédié aux hôtes. Le petit déjeuner se fait en sa compagnie dans sa cuisine. Avec ses 31 années d'expérience Perla est une personne très accueillante et malgré le fait que la maison commence à se faire vieille je recommande l'adresse! A 10 minutes du centre ville et du terminal

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Klomotion
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 led 2017
9.1

Stayed just for one night, so i can't really comment on all. The hostel was in a calm neighberhood not far away from the center. 3000CLP from the busterminal with the taxi. The house is a bit older but overall clean and cozy. Beds are comfy. Perla was nice, called me a taxi for the other day and prepared breakfast earlier at 7am for me because i had to leave. It seems like the most guests are just there for one night because many buses or planes arrive in puerto montt.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 led 2017
7.4

The house is very nice, there are two bathrooms for all the guests, which is maybe too few. I had hot water for taking a shower, but other people had almost cold water. We could leave our luggage and pick it up later, which was very practical. The breakfast is served in the common kitchen, a nice cozy place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Norsko, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
4 led 2017
9.7

Nice place, very homey (maybe because it's a home?) and friendly, a little tricky to find, comfortable bed, good value.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 pro 2016
7.7

Perla is very nice and helpful and her hostel feels very cozy. It is a bit out of town but only a short walk from the centre. The only slight disadvantage is that the kitchen can only be used between 3 and 9pm. I can recommend the hostel also for bigger groups as it was nice to share the 5 bed dorm with my friends.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 pro 2016
8.3

muy buena acogida de la familia, solo tuvimos el problema de dejar una cervezas artesanales en el refrigerador y nos sacaron una. lo demás, todo bien.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 lis 2016
9.4

Très agréable hostal. L'hôte se montre attentive, de très bon conseil. À recommander

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
17 lis 2016
6.3

Pas agréable je suis arrivé je suis aller à la chambre seul j'ai du trouver un lit qui n'était pas occupé mais lequel ? Seul point positif le petit dej

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.