Hostelworld.com

Casa Ortega

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 305 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 305 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.8
Casa Ortega Located at 46, rue des Petites Maries, , Marseille.
Casa Ortega
France
Marseille 13001 46, rue des Petites Maries
88% 305
43.3017924 5.3793539
Casa Ortega
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 lis 2015
10.0

This place is an absolute gem! I couldn't reccomend it enough! It is more of a very cozy hotel/hostel hydrid. The rooms are perfect with lovely views of sweet french streets and the beautiful Marseille train station. The hotel is a 2 minute walk from the station and 5-10 minute walk to the from water. The owner Caroline is the sweetest! She made us feel so at home and took great are of us! She speaks English if you need and also gives you a map and excellent recommendations. Breakfast is amazing

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čvc 2015
9.7
Přeloženo: Google

Služby nabízené Casa Ortega jdou daleko nad rámec ubytování a snídaně, které jsou perfektní: naše hostitelka má servisované nám ručníky zaplavat Friuli, k dispozici na svém notebooku, i když ona není doma it! Můžete odeslat všechny své drobné problémy (zablokovány buňka auto revidovat ...), ví všechno, je to skutečný "švýcarský armádní nůž"!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čvc 2015
2.0

Proprietor was not even there when we arrived. No other staff was there either. A man I didn't know anything about from across the street said he could let us in. My thought: who is this man and why does he have a key to this place? After seeing the broken liquor bottles and homeless people in the area we decided there was no way we could feel comfortable staying there. Accommodations may have been better inside but definitely a deplorable location.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 čvc 2015
9.4

Cute B&B with very helpful hosts. Lots of choice for breakfast. It was good being close to the station but there wasn't much to see or do in the immediate vicinity.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 čvc 2015
10.0

We really enjoyed our stay! The room was wonderful, the colours, the furniture. The deluxe room was very spacious with a high ceiling. Bonus points for the extra services that offered snorkelling kits for les calanques and pick-nick food. The breakfast was also very good, the only thing we missed where boiled eggs. The service from the staff was also great giving personal tips to some great places in Marseilles. We would highly recommend Casa Ortega.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čvc 2015
10.0

Notre séjour s'est parfaitement passé. Nous avons apprécié l'accueil et la propreté des lieux.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 čer 2015
9.4

Comme toujours hébergement très agréable et le management est conviviale et prêt à donner d'assistance à la clientèle.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 čer 2015
10.0

Case ortega was lovely. The location is great, just near the station and easy walking distance to all the sites. Caroline also gave us some great advice and gave fantastic restaurant recommendations.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čer 2015
7.1

Tout est très petit. Le prix trop élevé par rapport aux prestations. Merci de mentionner qu il n'y a pas d'ascenseur . Les escaliers sont très peu larges donc pour personnes Âgées et mère avec des enfants, c'est est un vrai parcours du combattant. Nous avons pris une chambre supérieure, nous sommes un peu déçu.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 kvě 2015
10.0

Caroline est une hôtesse plus que parfaite, ce fut un grand bonheur de la connaître et de loger sous son toit.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.