Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Los Molles

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 131 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 131 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.3
Casa Los Molles Located at Belgrano 155, , Tilcara.
Casa Los Molles
Argentina
Tilcara 4624 Belgrano 155
96% 131
-24.2068896 -65.1269531
Casa Los Molles
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
27 lis 2016
10.0

Una buenissima ubicacion para visitar tilcara y alrededores. El pan al desayuno es un delicio ;-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 lis 2016
9.4

Great time at this hostel, too bad there was so much to see that we couldn't spend much time at the hostel. Would definitely recommend to any friend looking for a layed back atmosphere.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 říj 2016
9.7

Excelente lugar. Nos terminamos quedando dos noches más. Lo mejor: desayuno con vistas a Tilcara y los cerros.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 říj 2016
9.4

Un vrai petit coin de paradis ! Vue sur les montagnes depuis le jardin, très bonne accueil par des hôtes prévenants sans être envahissants, ambiance à la cool et playlist musicale au bar au top !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 říj 2016
9.7

One of the best hostels I've ever stayed in. The staff is so friendly. I was sick with the flu for a night and they let me stay in the movie room by myself-watched Kill Bill. And the next day, the owner let me stay past checkout because I was too sick for no cost. The atmosphere is also to die for.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 říj 2016
9.1

Muy buena onda, tanto de los chicos del hostel como de la gente que se hospeda! Excelente vista y ubicación, muy recomendable para hospedarse en Tilcara!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
25 zář 2016
10.0

Un lugar muy distinto y inolvidable. Si vas a Tilcara, tienes que quedarte ahí!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 zář 2016
10.0

There is no 11 to give for this hostel, but if it was possible I would! The nicest hostel of all, great people, great place, great food,great atmosphere. The beautiful house and garden are also clean and there's even a possibility to use the laundry machine. You easily can stay there for weeks, I will definitely come back. When you're in Tilcara stay there! ! It is the best place of all hostels I've been to while traveling. Muchas gracias chicos!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
17 srp 2016
9.4

I had a really pleasant stay at this awesome hostel. It was clean and the owner was very friendly and relaxed. It has several really cool hangout spots, has a really chilled and social vibe, but is not a "party hostel". There is a bar and restaurant which is nice but also two kitchens! One of them was really well equipped and the other a bit smaller. The only downside is there is only two bathrooms but I never had to wait for very long even though the hostel was nearly full. Great place!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
24 čvc 2016
9.4

Hermoso lugar, hermosa gente y hermosa vista! Riquísimo el desayuno, pan casero con manteca, mermelada y dulce de leche, café, leche, chocolate, te, mate. Lo mejor del lugar es la buena onda. La gente es súper amable y siempre te están tirando data xa conocer lugares y mejorar precios. Mi última noche vinieron amigos de otro Hostel a cenar conmigo. Hay bar y ofrecen pizzas, empanadas y hamburguesas a buen precio. Tienen perros y una gata mimosa que vino a dormir conmigo. Costó irse.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.