Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Los Molles

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 122 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 122 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.2
Casa Los Molles Located at Belgrano 155, , Tilcara.
Casa Los Molles
Argentina
Tilcara 4624 Belgrano 155
94% 122
-24.2068896 -65.1269531
Casa Los Molles
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 zář 2016
10.0

There is no 11 to give for this hostel, but if it was possible I would! The nicest hostel of all, great people, great place, great food,great atmosphere. The beautiful house and garden are also clean and there's even a possibility to use the laundry machine. You easily can stay there for weeks, I will definitely come back. When you're in Tilcara stay there! ! It is the best place of all hostels I've been to while traveling. Muchas gracias chicos!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
24 čvc 2016
9.4

Hermoso lugar, hermosa gente y hermosa vista! Riquísimo el desayuno, pan casero con manteca, mermelada y dulce de leche, café, leche, chocolate, te, mate. Lo mejor del lugar es la buena onda. La gente es súper amable y siempre te están tirando data xa conocer lugares y mejorar precios. Mi última noche vinieron amigos de otro Hostel a cenar conmigo. Hay bar y ofrecen pizzas, empanadas y hamburguesas a buen precio. Tienen perros y una gata mimosa que vino a dormir conmigo. Costó irse.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 čvc 2016
9.7

Una maravilla el lugar. Los dueños muy copados. Muy buena vibra ❤

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 čvc 2016
10.0

Muy recomendable. Es mágico lo que se produce ahí, entre las personas que trabajan y quienes se alojan. Todos con quiens nos cruzamos sumamente buena onda y predispuestos a ayudar. Con mis amigos estuvimos en una de las cabañas. Todo impecable, la vista del lugar y ese amanecer dan ganas de que las vacaciones sean eternas. Nos encanto el lugar, lo super recomiendo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 čvc 2016
9.4

El personal tenia buena onda y predisposicion, eso hizo que nos sintieramos comodos en la casa. Los espacios comunes estaban muy bien equipados y los habia de muchos tipos. Las visuales desde dentro o del patio eran increibles.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
20 čer 2016
8.9

Great place and staff. Strongly recommend, even if the hostel is obviously more interesting to enjoy on summer --not my case.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
20 čer 2016
9.7

Excelente Hostel!! Muy buena onda, super limpio y bien ubicado.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 36 Recenze
19 čer 2016
10.0

Segunda vez. Volveré. Gracias.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Venezuela, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 čer 2016
10.0

I was supposed to stay in tilcara and at los molles for 2 nights, after 2 hours there I decided to stay 5 instead. All the staff is really helpful and they welcome you into their house, is like a buddy decided to open a hostel and the nepotism reigns there but with friends and it works beautifully. The ambiance of the place is incredible, and the kitchen they just opened really good and quite affordable, I would recommend anyone to stay there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
24 kvě 2016
9.4

Eins der besten Hostels, in denen ich bislang war! Super freundliche und familiäre Atmosphäre, absolut entspannt mit ein bisschen Hippie-Feeling. Es gibt eine extrem günstige und leckere Bar - unbedingt die Kürbis-Empanadas probieren! Die Mitarbeiter sind auch einfach klasse! Habe mich sehr wohl gefühlt. Einziger Minuspunkt: Man kann die Türen nicht abschließen und es gab keine Schließfächer, aber Tilcara ist eigentlich sehr sicher und man braucht keine Angst vor Dieben zu haben.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.