Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Gracia Barcelona Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 1865 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 1865 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2017
9.4

Stayed at Casa Gracia for two nights. This is like a 'premium' hostel both in terms of price as well as ambiance. One area I believe they could perform better are : - Increased Involvement & Events: There were no explicitly mentioned events for getting to know other people staying at the hostel. As a solo traveller it was not particularly easy to meet others. However my entire experience at Casa Gracia was truly brilliant and I would recommend it to anyone going to Barcelona.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2017
9.4

Great location, comfortable, clean & friendly helpful staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 dub 2017
8.6

Overall a great stay. Stayed in a superior room with two twins and a terrace. The room was ideal during the day, but very difficulty at night. Since the hostel is on one of the major roads in the city, the traffic was so loud at night it was hard to get to sleep. this could just be an issue with the front facing rooms but we found ourselves buying ear plugs and feeling quite sleepless in the morning.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2017
7.4

Ich hatte ein absolut "unterirdisches" Zimmer. Völlig anders als auf den Fotos.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2017
10.0

Probably the most amazing hostel I've ever been to! Great location, and beautiful place, common rooms and rooms!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • nrogall3351
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 dub 2017
10.0

This is the best hostel I have ever stayed at! Clean, comfortable. Industrial/vintage decor was beautiful. Food in bar and restaurant is fabulous. Lovely terrace and breakfast, worth the price. Staff was great. Walking distance to everything but slightly out of the heavy tourist area. We would definitely stay here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2017
10.0

Me encantó! recibi un upgrade, una gran sorpresa! Volvería!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • karlasanchez
  • Mexiko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 dub 2017
10.0

todo estuvo excelentee sin dudarlo volveria.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 dub 2017
10.0

Pagamos desayuno buffet 6 euros por persona, bueno y abundante

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2017
9.7

Fabulous hostel! I don't normally like multi room deals but this was wonderful! Definitely would stay here again and would recommend to my friends!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.