Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 669 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 669 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.0
Casa Felisa Located at Porta da pena no 5, , Santiago de Compostela.
Casa Felisa
Spain
Santiago de Compostela A Coru�a 15704 Porta da pena n� 5
86% 669
42.8827646 -8.5434687
Casa Felisa
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2016
8.9

Zu den Terminen war ich nicht in der Unterkunft. Hatte diese auf Grund einer Erkrankung stornieren müssen. Dies war leider recht mühselig hat aber offensichtlich doch geklappt! Meine Bewertung bezieht sich daher auf meinen Aufenthalt vor einem Jahr. Mit diesem war ich sehr zufrieden. Hatte aus deisem Grund dieses Jahr wieder dort Gebucht - musste dann aber leider doch stornieren!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2016
8.9

Very good location, clean basic bedroom, friendly staff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 srp 2016
8.6

Everything was fine for a short stay in Santiago, thanks! Gracias!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 srp 2016
8.6

La centralità è il suo punto forte. La struttura è funzionale, silenziosa e pulita. Il personale disponibile e cordiale.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 srp 2016
3.7

This was the worst place I stayed over my three weeks on Portuguese camino. When checking in the staff member behind the bar was so rude ..tried to speak Spanish to him but kept on insisting with gallego and his work mates were having a good laugh. The room itself was very unclean and used my own sleeping bag. I would encourage other people not to stay here as it not a hostel only a restaurant with rooms attached to it ..

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 srp 2016
8.9

Helpful staff, very central location,

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 srp 2016
8.0

Nos tocó una de las habitaciones del piso mas alto, buenas vistas pero la habitacion era muy pequeña, apenas nos podiamos mover. La terraza es muy agradable. En general bien, pero la relacion calidad/ precio excesiva para ese tipo de habitaciones.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čvc 2016
9.7

Lovely quiet, clean centrally located guest house. Very helpful staff. Perfect for post camino relaxing

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čvc 2016
8.3

Un sitio muy agotable y bonito con una ubicación perfecta¡

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čvc 2016
2.9

il 14 luglio, avevo prenotato a febbraio,non avevano una camera da darmi, ma,una solo per quella sola notte.L'indomani me ne avrebbero dato una definitiva,Dovevo stare via 5 gg. e Loro stessi vi avrebbero trasferito gli effetti personali che lasciavo in camera.Al ritorno la mia roba era invece ammassata in una camera deposito con altre immondizie e masserizie. Solo quel giorno mi hanno assegnato la nuova camera per la prima volta, il 19, ma ho pagato il prezzo x intero.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.