Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 620 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 620 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.0
Casa Felisa Located at Porta da pena no 5, , Santiago de Compostela.
Casa Felisa
Spain
Santiago de Compostela A Coru�a 15704 Porta da pena n� 5
87% 620
42.8827646 -8.5434687
Casa Felisa
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • ingenderpaez816984
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 bře 2016
7.7

hotel bien situado, le falta mas mejorar el trato a los huéspedes.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
29 bře 2016
7.7

It was fine. It was quiet and I slept very well. My only problem would be that for the price I was paying, it would have been nice to have either breakfast included or a communal kitchen. But overall, it was worth it for the comfortable room and the prime location (a stone's throw from the main sights).

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 bře 2016
10.0

Excelente y ubicación y comodidad!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • nzvman
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 bře 2016
8.6

A great place to stay right in the centre of the old city. The only complaint would be that the hot water seems to run out very quickly in the mornings.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • gilpuga1764
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 bře 2016
5.7

This is one of those Hostels where I can say at least it's cheap and it has WiFi. It has potential, but the staff were not at all helpful and not friendly. I'm sure there are much better Hostels even for the price. I give it an overall C- grade.. Oh, and no hot water in the shower where I was. I went two days without showering there. If you're broke, and don't mind people acting irritated.. this would probably work for you. But there is likely much better low priced hostels. Travel well!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 bře 2016
10.0

Pasamos dos noches en Casa Felisa y estuvimos muy a gusto!! Relación calidad-precio buenísima, la ubicación excelente y se come de lujo! Si volvemos a Santiago repetiremos seguro!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 bře 2016
8.0

...soweit war alles ok.das die zimmer sehr hellhörig sind konnte man schon mehrfach lesen daher wusste ich worauf ich mich einlasse,jedoch sind die Wände tatsächlich so dünn das sie lediglich zu einer optischen und keinesfalls zu einer akustischen Trennung zu anderen Gästen beitragen.essen im restaurant ear gut.kleiner traumhafter Garten und wintergarten.nicht unfreundlich aber auch keine wahnsinnig überschwengliche freundlichkeit.War also alles ok soweit.vorallem für 20€ bei dieser lage!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 bře 2016
9.1

Really enjoyed my stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
1 bře 2016
7.1

Es un hotel chiquito...tranquilo...no incluye el desayuno a pesar del precio...dentro de todo esta bien...no hay mucha oferta de hostels en santiago...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 úno 2016
8.6

Excelente custo beneficio!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.