Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Caracol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 1097 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 1097 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 čer 2017
10.0

Me encata casa caracol. La ubicacion es perfecta, 5 minutos de la estacion del tren y la playa. el staff son muy amable y simpatica, tienen buenas recommendaciones. El edificio, las habitaciones y la terraza son todos excelentes.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
20 čer 2017
10.0

Great location and staff! Rooftop shower is awesome. Would definitely stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
16 čer 2017
10.0

Amazing hostel!!! Great AC, atmosphere, and location! Will absolutely be back here:) highly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2017
9.7

The hostel was central, clean and comfortable and the staff (especially joe and danny) were amazing and full of helpful recommendations. Already planning my next trip back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2017
8.3

Although I was not able to make it for my reservation the staff were more then helpful to help me cancel my stay. I did have to pay for one night but I had canceled to late. I have no issues and I believe the staff did a great job working with a customer.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
13 čer 2017
8.9

The staff was amazing. Extremely helpful and enthusiastic about the city and the hostel. Special shout out to Danny and Joe - they worked hard to create a fun and inclusive atmosphere while providing helpful tips for the city. Fun group activities. Very clean spaces. However, not all rooms had A/C or a fan and the doors to the rooms did not appear to lock (but we had giant lockers).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
13 čer 2017
9.4

Todo muy bueno! Muy recomendable!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 čer 2017
10.0

This is by far one of the best hostels I've stayed at. The staff made me feel right at home! I didn't want to leave!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 čer 2017
8.3

Casa caracol was great and super friendly and helpful staff. The location was also ideal and rooms very clean and cute. Only big criticism was that doors didn't lock from outside only inside so didn't feel totally secure

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čer 2017
10.0

my favorite hostel ever. clean, comfortable, excellent staff, great ~vibes~, hammocks, beer vending machine, couldn't recommend more!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.